Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Zdarec ne je to nic vazne....Mas len povolenu maticu naboja, pravdepodobne ti z matice vypadla zavlacka co isti aby sa matica nepovolila a casom sa ti povolila...Takze daj dole koleso a presne zo stredu brzdoveho bubna vypac taky okruhly pliesok srobovakom...a pod nim najdes tu maticu a len ju dotiahni a cez nu daj novu zavlacku su tam dierky v matici....len pozor! - dotiahni to slabo, len tak aby sa bubon uz nekyval....ak to dotiahnes silnejsie tak ti oddide lozisko skoro a sa ti bude prehrievat to tam hned....takze jemne dotiahnut! len vymedzit volu v kolese aby sa nekyvalo...na niektorych nexiach som to videl tak dotiahnute ze rukou som to v pohode odkrutil tu maticu.......foker píše:Ahoj ludia.Skúste mi poradiť,pri trocha intenzívnejšom brzdení mi niečo búcha pri pravom zadnom kolese.Pomykal som kolesom a má vôlu ako keby neboli dotiahnuté šróby.Samozrejme sú,takže chyba musí byť niekde v náprave.Žeby ložiská?Neviem to teraz rozobrať,mal som totiž úraz v robote(karbina teda zvíťazila v boji s rukou)a mám sádru, tak skúste trocha teoretizovať
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |