Moderátor: Blue Lanos
54000km, pět let předváděčka v Letňanech, pak chvíli Praha-Blava a pak se s ní jezdilo hodně málo...JRD McLAREN píše:XIDEX kolko mala ta tvoja Lega nabehanee..??
lebo ja mam tak odsledovane ze po 80-100tkm je dobre to tesnenie vymenit..
..ci uz preventivne, alebo uz prdlo..
..no a bud rad, ze tvoj motor nedopadol ako "ten susedin" ..
Bohuzel byla no...jako tohle tomu autu za zly nemam, muze se stat. Horsi by bylo kdyby to delalo jednou za mesic...tak snad neJRD McLAREN píše:..no to nieje moc..
ale kedze predvadecka..tak asi studene starty..dve kolecka oklo baraku, a hned sa to vyplo..
no jo voda na nespravnom mieste..
to bola proste smola..
Bohuzel byla no...jako tohle tomu autu za zly nemam, muze se stat. Horsi by bylo kdyby to delalo jednou za mesic...tak snad neJRD McLAREN píše:..no to nieje moc..
ale kedze predvadecka..tak asi studene starty..dve kolecka oklo baraku, a hned sa to vyplo..
no jo voda na nespravnom mieste..
to bola proste smola..
napis presne oznacenie tych sviecokHanzy píše:Vidis jak jsem to hezky trefil...Jinak koukam kdyz se dari tak se dari...
Dal sis tam klasiku lpg ze?Ty kable to je radost ja to mel kdysi na formanu totez,na benzin v poho ale lpg to hopsalo stekalo...Jinak prijet ja ti svicky vymenim za 5 min
![]()
![]()
a jinak mohu doporucit DENSO japonske,mam je tam asi 30000km a porat v poho i mistni mechosi je chvali a ty same jsem taky daval do formana kdysi.Tak jinak preju at uz jezdi a nezlobi...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |