Krtek píše:Taky lituju

Průšvih je že u nás máš víc lítání ty jako poškozenej než blbec co tě trefí. Tomu přijde od pojišťovny domu papír, že na něj někdo nahlásil nehodu ať podepíše,, že souhlasí a odešle to. A hotovo. A ty budeš škemrat v servisu a na pojišťovně ať se dohodnou (pojišťovna chce platit co nejmíň, servis by měnil celej skelet i s motorem...).
Tak to je dokonaly popis toho, co ted prozivam ja!

Soused mi poskodil zadni naraznik (byl praskly + na jinem miste dost sedreny a popraskany lak) a ja kvuli tomu musim litat a doprosovat se, navic jsem byl 1,5 tydne bez auta, kdyz jsem ho zrovna potreboval (no aspon jsem zas po vice jak roce vytahnul bicykl, ale mel jsem z toho slapani malem infarkt

) Babam na prepazce to bylo sumafuk, jen to sepsaly, soused byl vstricny a sam se mi prihlasil, kdyz mi bouchnul auto, a pojistovne priznal vinu, takze zatim nejvetsim "lidumilem" byl tzv. "odborny znalec", ktery pro tu pojistovnu dela dokumentaci - fotackem kvuli blbemu narazniku fotil nekolikrat auta ze vsech stran i interier (jako by to nejak souviselo se zadnim naraznikem) a nakonec do protokolu mou opecovavanou Legu popsal jako malem posledni vrak v republice (u vsech polozek za 3), ac urcite auto v lepsim stavu jeste v zivote nevidel.

Kdyz jsme se ohradil, co to tam cmare za nesmysly, tak prej ze to neni uplne novy, ze se neda nic delat a jeste mi s radosti oznamil, ze mi mozna odpocitaji amortizaci.

Pak mi rekl, at si dam auto do servisu a fakturu donesu na pojistovnu (jako formu likvidace jsem totiz zvolil proplaceni faktury namisto rozpoctu nakladu, ktery by zvolil ten, co na tom chce jen vydelat). Mezitim, co auto stalo v servise, mi od nej prisel mail s "kalkulaci nakladu", ktera samozrejme byla o dost mensi, nez co po mne pak chteli v tom servise (ve znalcove protokolu mj. stoji, ze jim pouzite ceny dilu byly aktualni ke dni 30.11.2005

) a kdyz jsem mu potom volal, ze me to stalo vic, tak po mne chtel, abych mu tam ty puvodni vymenovany dily (ktery jsem samozrejme nemel, bydlim v panelaku a nemam kde skladovat spinavej srot, natoz si zasirat auto, takze jsem ty puvodni dily logicky po servisu nechtel zpatky!) prijel ukazat, ze si je zase nafoti (jako by mu tech aspon 20 fotek predtim nestacilo), takze jsem odnesl tu fakturu do pojistovny, kde to tu zenskou opet nijak nezajimalo ani nevzrusovalo a ze to pry poslou k vyrizeni na centralu. Takze uvidim, jak se mi pomstej za to, ze mi jejich klient poskodil auto a ja s tim mam akorat starosti a problemy...