Moderátor: Blue Lanos
Honda je zatím skoro v sérii. Už jsem stihnul nahradit airbox sání trubkou a konusovým filtrem s přívodem studeného vzduchu. Na Hondě se toho moc dělat nebude. Jen podvozek, možná kola, trochu toho lakování a to je asi vše.-peha- píše:A HONDA bude v tuningu alebo to čaká na tebaNo jinak si v tom docela machr
Jo jakej je to vlastne typ
Z toho mám taky radost. A hlavně, že to co "razilo" nejvíce - kola - můžu mít denně na očích na bráchově Matesu.Rado píše:A vela komponentov z tvojho Matizka perfektne funguje uz aj v inych autach
Ty plasty se mi právě skoro vůbec nelíbí a jsem rád, že jsem sehnal ne-sport verzi. Hezky čisťounkou. Hlavně prahové nástavce mi příjdou, že boří originální linii prahů. Z toho Sport / TypeR bodykitu bych vzal asi jen přední lízátko a spoiler na 3. dveře (z TypeR).Rado píše:PS: Strasne sa mi pacia na Civicu 7g tie plasty co mala verzia 1,6 sport v serii....neplanujes nahodou?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |