Tak dámy a páni!
Problém sme vyriešily spoločne s JRD-m, vymenil som hlavu rozdeľovača, palec a cievku. Všetko je OOOOOOOOKKKKKKKKKKKK!
Po 1,5 roka starosti mi už auto netrhá. Dal som vám vedieť aby ste pri podobných problémoch predišly zbytočné výmeny iných dielov. Ja som tak urobil tiež:
Daewoo servis Tlmače scanner 500Sk, auto trhá
Káble Bosch 1400Sk, auto trhá,
sviečky NGK 450Sk, auto trhá.
Na diagnostike my vyšlo že emisie nie sú v poriadku, kúpil som katalyzátor 2000Sk(Myslel som, ak má veľký odpor, teda ak je natoľko zapchatý môže spôsobiť, že tie plyny sa nemôžu dostať včas von a za to trhá), a nič.
Po výmene častí rozdeľovača zhruba 1000Sk mi auto fakčí ako šarkan.
Pripomeniem, že sviečky a káble som dal naspäť tie staré, kým problém neviriešym aby som ich šetril(ak spaľovanie nie je dobré neuspeje ani sviečkám). Takže rozhodne pomohlo rozdeľovač.

Teraz už nahodím nové sviečky s káblamy keď ich už mám doma a skočím zas na tú emisiu či sú v správnom rozsahu.
Touto cestou sa chcem aj poďakovať kolegovi JRD McLAREN za všetké rady, pomoc a náhradné diely.
Vďaka,Vďaka,Vďaka Keď pôjdeš okolo zastav sa vo vinárskych závodov, dáme si za pohár (fľašku, bandasku, kontajnér,...).Je to moje milé pracovisko