Je nutné před čištěním odpojit - pól autobaterie? Trochu se bojím pak správného fungování klapky, aby se nastavila správně, mám diagnostiku ELM327 a Car Scanner free, přes tu asi reset klapky nepůjde udělat, a nevím, zda bude stačit po vyčištění udělat klasický 3x 15-30s jen otočit klíčkem zapalování před prvním nastartováním
Aveo 1,4 16V E-TEC II
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Aveo 1,4 16V E-TEC II
Zdravím, za studena auto při větším sešlápnutím plynu škube (pár km jízdy), chystám se na vyčištění škrtící klapky, je možnost i bez demontování z auta? Kontrolka motoru nesvítí, chybové závady nejsou žádné, emisema prošlo auto bez problémů s vynikajícíma hodnotama.
Je nutné před čištěním odpojit - pól autobaterie? Trochu se bojím pak správného fungování klapky, aby se nastavila správně, mám diagnostiku ELM327 a Car Scanner free, přes tu asi reset klapky nepůjde udělat, a nevím, zda bude stačit po vyčištění udělat klasický 3x 15-30s jen otočit klíčkem zapalování před prvním nastartováním
AVEO sedan 1.4 16V, 74KW, r.v 2009, koupeno 6/2015, černá-karbon metalíza
Spotřeba: Nejlepší 5,6l / průměrná 6,3l
Spotřeba: Nejlepší 5,6l / průměrná 6,3l
- Reklama
- Scorpion.11
Re: Aveo 1,4 16V E-TEC II
Pokud chceš jen vyčistit, tak stačí zakoupit čistič škrtící klapky. Potom dle návodu co se píše a nebo sundáš vzduchovou hadici z klapky a vystříkat klapku, hadrem perfektně zajet co nejhlouběji klapky a vyčistit, pak zapnout motor a do klapky párkrát stříknout
Jenže já mám lanko, takže s klapku si můžu otevírat sám, ale ty budeš mít už asi elektronickou, takže ti někdo bude muset zmáčknout pedál, aby se ti otevřela, nebo něčím zatížit pedál pokud jsi sám
Tady máš i návod jak na to
https://youtu.be/4BWoJZJ1obo
Jenže já mám lanko, takže s klapku si můžu otevírat sám, ale ty budeš mít už asi elektronickou, takže ti někdo bude muset zmáčknout pedál, aby se ti otevřela, nebo něčím zatížit pedál pokud jsi sám
Tady máš i návod jak na to
https://youtu.be/4BWoJZJ1obo
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu