Dík za info

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Nubiry jsou všeobecně SUPER auta a Nubiry 1 vůbeclubinob píše:Tak to by zaujímalo aj mňa, už mám niečo cez 250 tisíc a zatiaľ sa zdá všetko v pohode, nevydáva žiadne pazvuky a ťahá ako divý...
Chalan čo na ňom jazil predo mnou hovoril, že to skúšali s druhou Nubirou - Sedanom r.v.2000 a tento môj kombík ju bez problémov odbehol... (obidve autá išli na LPG)
Dostal som sa k Nubire úplne náhodou, doteraz som vseobecne na korejcov pozeral tak ze to nič moc nebude, ale som z toho auta príjemne prekvapenýIvo R. píše:Nubiry jsou všeobecně SUPER auta a Nubiry 1 vůbec![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JRD McLAREN Ti uz odpovedel - motory pro Leganzu primo vyrabel Holden v Melbourne, odkud to na lodi dopravili do Koreje a tam to jen namontovali.simone píše:no tie motory je problem kamo ma Vectru diesel a na motore ma napis daewooinak vyrabaju sa v licencii Holdenu čo je australska odnož GM
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |