Strana, která uzákoní sekání pracek takovejmhle šmejdům, má můj hlas po zbytek života

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Přesně tak, můj taky. A nedejbože, abys ho náhodou přistihl a podal si ho. Ještě Tě budou tahat po soudech za ublížení na zdraví.Docent píše: Strana, která uzákoní sekání pracek takovejmhle šmejdům, má můj hlas po zbytek života.
Jo, jsem to nenapsal, panel sundanej byl, ale byl v zavřeným kaslíku, takže si ho z toho kaslíku vzali i s krabičkou na ten panel... Holt zřejmě ví, že to lidi s sebou netahaj a nechávaj to v autě, takže příště snad velkou ceduli "Blbečkové, panel mám u sebe"Iwoš píše:Jo nesundat panel je chyba. Ale auto ti rozmlátí i kvůli desetikoruně co máš do nákupníhu vozíku. Kreténi jsou a bohužel i budou.Na kolik vyčíslils škodu??
Docent píše:Tak jsem dneska přišel z práce k Matýzkovi, kterýho parkuju na kraji Práglu (v žádné zastrčené díře, v ulici 20 m od Evropské), okna na dveřích u spolujezdce rozmlácená, dveře orvaný, jak se zřejmě nejdřív snažili dostat dovnitř, panel z autorádia v pr... a vlastní autorádio alespoň pořádně orvaný (je chycený šroubama, takže bez rozebrání přístrojovky nejde vyndat).
Strana, která uzákoní sekání pracek takovejmhle šmejdům, má můj hlas po zbytek života.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |