Moderátor: Blue Lanos
Jestli mě paměť neklame,tak tu psal návod kdysi dávno Ondráš (fórum Matíz,ale je možné že to bylo již na starém fóru)petrm píše:návod na sundání kličky je tu někde na netu a myslím že je na lanos webu blu se s tím taky dost pral![]()
![]()
Jsem sice v této branži nováček, který sám žádá o rady, ale takový repro jsem zatím nikde neviděl, neber to nijak špatně!!!Robert píše:To se mýlíš.. Když jsi ochotný dát za ty přední repro třeba 5000,- tak budou hrát jak ty 165mm a nepoznáš rozdílBadger píše:Jsou tam opravdu jen 10cm. Co jsem se díval do katalogů fy, tak docela slušný dělá Sony a Pioneer, ale je to dost malý, takže to asi moc hrát nikdy nebude
Tak třeba totoBadger píše:Jsem sice v této branži nováček, který sám žádá o rady, ale takový repro jsem zatím nikde neviděl, neber to nijak špatně!!!Robert píše:To se mýlíš.. Když jsi ochotný dát za ty přední repro třeba 5000,- tak budou hrát jak ty 165mm a nepoznáš rozdílBadger píše:Jsou tam opravdu jen 10cm. Co jsem se díval do katalogů fy, tak docela slušný dělá Sony a Pioneer, ale je to dost malý, takže to asi moc hrát nikdy nebude
To už je úplně jiná třída a přiznám se, že jsem ji nikdy ještě neviděl!!!Robert píše:Tak třeba totoBadger píše:Jsem sice v této branži nováček, který sám žádá o rady, ale takový repro jsem zatím nikde neviděl, neber to nijak špatně!!!Robert píše: To se mýlíš.. Když jsi ochotný dát za ty přední repro třeba 5000,- tak budou hrát jak ty 165mm a nepoznáš rozdíl
Odkaz zde: http://www.ryves.cz/reproduktory/100-mm ... nadium.php
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |