Moderátor: Blue Lanos
Topol píše:Dobrou půlnocSraz za 46 venku
![]()
Už jsem to tady psal.Když se to stalo mě tak jsem volal do servisu a technik jenom hlavně abych měl v pořádku náplně a až budu mít cestu kolem abych se stavil.Dokud to neveme na diagnostiku tak nevíš co to může být!
Ať nám jezdí a nezlobí
Nechci delat reklamu. Ale co zkusit misto do Boleslavi zajet pod Prosek do Golccaru. Rekl bych ze je to urcite bliz. Napis soukromou zpravu Petrm a domluv se s nim.Hynek píše:Topol píše:Dobrou půlnocSraz za 46 venku
![]()
Už jsem to tady psal.Když se to stalo mě tak jsem volal do servisu a technik jenom hlavně abych měl v pořádku náplně a až budu mít cestu kolem abych se stavil.Dokud to neveme na diagnostiku tak nevíš co to může být!
Ať nám jezdí a nezlobí
Prověřil jsem samozřejmě všechno co se laicky zkontrolovat dá.Olej,chlazení,brzdovku,dotažení hadic a koncovek, ale jak píšeš, chce to na diagnostiku.Ještě musím zjistit,kde je servis. Zrušili mi ho v Kobylisích a teď nevím. Asi bude v Ml.Boleslavi.Mám to z Brandýsa n.L. blízko.Dík za radu a čauky!!!
Tak to vyzera, ze auta Daewoo/Chevrolet asi ani neexistuju. V prehlade aut sa vobec nevyskytuju. Nemecka TUV o nich asi nepoculaLIFELIKE píše:Ten CHECK mi pripadá byť ako nočná mora Už iba čakám, kedy sa "magické oko" rozsvieti aj u mňa.
Počúvala som telku a zajtra vraj má byť v prílohe PRAVDY prehľad spoľahlivosti 450 aut, že ktoré sa ako veľmi kazia. Aj by ma zaujímalo, ako postupovali v zostavovaní toho prehľadu.
Ak sa niekto k tej prílohe dostanete, tak omrknite pozíciu Kalosa
Né rozhodně se nezlobím z Brandýsa k nám jezdí dost aut a General automobil co byl kousek od nás opravdu skončil . Jen je problém nejsme autorizovaný takže jediné co můžeme je přečíst diagnostiku a udělat opravu kterou nám zaplatíte jelikož nemůžeme (nikdo nám je nezaplatí ) dělat záruční opravy mi ti můžeme jen říct jestli je to to co si myslíme a jak je to vážný . A ještě dodatek nestalo se vám to rozsvícení checku krátce po natankování ty zmetci jsou hodně háklivý na nečistoty v palivu a vyhazují potom chybu vstřikovačů a stačí jen vyjet nádrž a je zase pokojBrainman píše:Nechci delat reklamu. Ale co zkusit misto do Boleslavi zajet pod Prosek do Golccaru. Rekl bych ze je to urcite bliz. Napis soukromou zpravu Petrm a domluv se s nim.Hynek píše:Topol píše:Dobrou půlnocSraz za 46 venku
![]()
Ať nám jezdí a nezlobí
Prověřil jsem samozřejmě všechno co se laicky zkontrolovat dá.Olej,chlazení,brzdovku,dotažení hadic a koncovek, ale jak píšeš, chce to na diagnostiku.Ještě musím zjistit,kde je servis. Zrušili mi ho v Kobylisích a teď nevím. Asi bude v Ml.Boleslavi.Mám to z Brandýsa n.L. blízko.Dík za radu a čauky!!!
P.S. Doufam Petre ze se nezlobis.
Hynek píše:Tak jsem se také dočkal a zařadil se mezi ty,co jim check probleskává. Je to poprve za 18měsíců provozu.Včera jsem jel do Prahy a svítil mi naplno,pak zhasnul a na zpáteční cestě ani jednou "nebliknul". Je to nebezpečná záležitost,když se človek stále dívá místo před sebe , tak na palubku!Uvidíme , co bude dál.![]()
U Getze se mi nelíbila palubovka - materiál a nemá tak originální design, ale motor nejlepší stejně jako řazení. Podvozek nejtvrdší, ale taky nejstabilnější. Celkově bych řekl že Getz z těch třech je nejlepší a hlavně nejtišší. V C3 je méně místa a u zadních sedaček jde sklopit jen opěradlo a pak je v kufru velký schod, u Getze se odklopí i sedák a kufr je pak mnohem skladnější.Tomáš píše:A co ten Getz ?? je to dobrý , tchyňa uvažuje o tý 1.1 L .
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |