Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Dost podstatně zvýšíš cenu svého vozidla, nejlacinější je za 28.900,- Kč bez DPH a bez montáže, a ta montáž přijde na skoro to samý, co topení...xpet píše:A teď vážně. Chtěla bych si pořídit nezávislé topení na dálkové ovládání do svého avea, ale už několik lidí mi říkalo, že budu pořád nabíjet baterku. V servisu mi teda řekli, že ne. Máte s tím někdo zkušenosti?
Ja mam Nubiru, kombika, a tam by to pry bylo asi 20 minut. 7 minut jizdy je asi hodne malo. A jak pise Docent, cena je docela vysoka. Ja sem se dival na Eberspacher a tam je cca 25 tis. za topeni, 12 tis. za dalkovy ovladac s hodinami a moznosti prepinani mezi topenim a ventilaci no a k tomu neco za montaz (ty ceny jsou s DPH). Ale bylo by fajn mit v zime auto predem vyhraty a ted v lete aspon trochu vyvetrany.xpet píše:To právě u mě bude asi ten problém. Do práce to zvládnu tak do 7 minut. A vůbec nemám předstvu, za jak dlouho se mi auto vytopi třeba na + 15, když venku bude -15.
No jasne, tady jde jen o pohodlnostKessler píše:Za ty prachy to v zimě radši vydržim a v létě stočim okýnko
Tak samozřejmě...bylo by to dost dobrý, taky bych si takovej luxus nechal líbit...jenomže prachy až na prvním místě...PavelZ píše:No jasne, tady jde jen o pohodlnostKessler píše:Za ty prachy to v zimě radši vydržim a v létě stočim okýnko. Ale prece jen, kdyz v zime prijdes k autu a nemusis skrabat, je v nem teplo a mas ohratej motor (takze diky tomu by mel provoz nezavisleho topeni lehce vydelavat, nebo byt aspon zadarmo), tak je to docela fajn. A kdyz v lete prijdes k autu a to je aspon trochu vyvetrane, bez rizika toho, ze by Ti pootevrenym okynkem nekdo dovnitr hodil vajgl, je taky prijemny.
Dobré před půlnocíDocent píše:Dost podstatně zvýšíš cenu svého vozidla, nejlacinější je za 28.900,- Kč bez DPH a bez montáže, a ta montáž přijde na skoro to samý, co topení...xpet píše:A teď vážně. Chtěla bych si pořídit nezávislé topení na dálkové ovládání do svého avea, ale už několik lidí mi říkalo, že budu pořád nabíjet baterku. V servisu mi teda řekli, že ne. Máte s tím někdo zkušenosti?
http://www.webasto.cz/ceniky/cz/cenik_topeni.pdf
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |