Zima je uz tu, cestari posypaju a tak mam otazku, ako ochranit lak auta pred kamienkami. Ako jedina moznost mi prijde taka hruba ceirna bandaz na kapotu a naraznik, avsak nigde som to nevidel predavat, nie to este na Nexiu. A druha schodnejsia je pouzit foliu 3M http://www.3m.sk/index.php?id=1&idc=61
Ma niekto s nou skusenosti????
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory POWERED by JRD McLAREN
ááá to my sme to zase videli v TN som to bol na tom punte aj ocihnout lebo som tam zazrel www takze je to www.cover.sk robia to nedaleko od Trencina hmhm co mi to len pripomina
tak tak lani chodi uz 7 1/2 roka a predsa nebudem kupovat az ted ten kabatek ked som mu ho za tie roky nekupil
Ako pise Franta hlavny je podvozok dutiny a caste umyvanie voskovanie (turtlovanie) a uspech sa dostavi
Dobrý večer Klid nula.
Když se nebudete předjíždět na cestách kde je posyp a nebudete se tlačit na auta před vámi ve větších rychlostech tak si myslím,že nebudete mít problém.Všechna auta jsou zkoušena v aerodynamických tunelech a když nebudete jezdit na hranici která je dána tak jak říkám neměl by být až takový problém.Jako se vším když si dáte ochranu tak můžete jít i do rizika /a jet soutěž třeba na okresce/
Ať nám jezdí a nezlobí
Topol píše:
Když se nebudete předjíždět na cestách kde je posyp a nebudete se tlačit na auta před vámi ve větších rychlostech tak si myslím,že nebudete mít problém.
no mne sa minulú zimu stalo asi toto: Išiel som po ceste z NR do TO, skrátka obyčajná cesta II. tr a oproti sa rúti asi 60-tkou posýpak za plného posypu... chlapci to bolo ako keby ma zasiahla spŕška meteoritov... našťastie som mal kenguru, nie espero, lebo na kapote sú "lúpance" priemeru 2-3mm... a tomu som sa akosi vyhnúť nevedel...
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
Topol píše:Dobrý večer Klid nula.
Když se nebudete předjíždět na cestách kde je posyp a nebudete se tlačit na auta před vámi ve větších rychlostech tak si myslím,že nebudete mít problém.Všechna auta jsou zkoušena v aerodynamických tunelech a když nebudete jezdit na hranici která je dána tak jak říkám neměl by být až takový problém.Jako se vším když si dáte ochranu tak můžete jít i do rizika /a jet soutěž třeba na okresce/
Ať nám jezdí a nezlobí
Topol píše:Dobrý večer Klid nula.
Ať nám jezdí a nezlobí
Ale ked teba niekto predjizdi tak co narobis?
Okamžitě zablokovat a za žádnou cenu nenechat předjet...né to byl jenom fór Mně se osvědčilo ve chvíli, kdy už je dotyčný přede mnou ale pořád v protisměru tak ubrat lehce plyn a tím si zvětšit odstup.
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Topol píše:
Když se nebudete předjíždět na cestách kde je posyp a nebudete se tlačit na auta před vámi ve větších rychlostech tak si myslím,že nebudete mít problém.
no mne sa minulú zimu stalo asi toto: Išiel som po ceste z NR do TO, skrátka obyčajná cesta II. tr a oproti sa rúti asi 60-tkou posýpak za plného posypu... chlapci to bolo ako keby ma zasiahla spŕška meteoritov... našťastie som mal kenguru, nie espero, lebo na kapote sú "lúpance" priemeru 2-3mm... a tomu som sa akosi vyhnúť nevedel...
Nejezdi z NRdoTO po cestě 2 třídy ale 1 třídy a máš to vyřešený.
cital som jedent test kde sucasne sa testovalo viac aut roznych kategorii. z nicoho nic prisla pocas testu slina burka s krupobitim. fiat marea si to vtedy odniesla s malymi odreninkami, mercedes c classe to vydrzal bez problemov. vsetko zavisi od laku. kolegyna ma fabiu, kamarat seat leon a to by ste mali vidiet ako vizera ich kapota... nexia po 9 rokoch pohoda, mam tam asi 3 odreninky na kapote
Tak to máš asi kliku. Moje Nexie byla ve stáří 9 roků jak střelená brokovnicí. Holt městký auto, ty jsou na tom hůř.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán