Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Mohu li doporučit tak přímí vstřik (edit: vícebodový vstřik, sorry), u nás je dostupný např. systém autogasAnonymous píše:ahoj.Potřebuju poradit.
Chci si koupit Nexii 16v 3dvířko a dát do ní LPG. Dosud jsem ho měl i v jinejch autech ale potřeboval bych poradit. 1)Co doporučujete ( BRC, Lovtec...), 2)máte tu někdo přímej vstřik plynu a co tak stojí, 3)bandaska v rezervě ( tzn. kolika litrová se tam vejde ). díky za radu i email. Tomáš (tchobot@seznam.cz)
Pokud ja vim, tak u nas zkouseli vstrik LPG v kapalny fazi - nemas splynovac, v plynove nadrzi je cerpadlo a vstrikuje se primo kapalina. V cizine tohle podle vseho normalne funguje, ale u nas to prave pro spatnou kvalitu plynu velice rychle prestali montovat. Ale podle toho, co sem si precetl, tak i tenhle system ma 2 verze, a pouze ta uplne nejmodernejsi vstrikuje primo do valcu. Podle mne se u nas montoval tenhle system: http://www.autogas-boerse.de/autogas_infos/vialle_lpi/ . Vstrik LPG primo do valce je hodne cerstva novinka.Krtek píše:CO já vim tak se přímej vstřik LPG do válců (asi jako plynový FSI) dělal kdysi ale jenom chvilku páč díky kvalitě našeho plynu byly ty trisky furt ucpaný. To mi řikal muj dvorní plynař ještě někdy v roce 2002
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |