tam isla na lanose spat na lanose
dokopy za 2 mesiace cca 10 tis km
lanos bez chybicky, bez specialnej pripravy - do pohody
je to zakladna vybava 1,6 8v ci aky tam davali motor.
auto ma uz 7 rokov a ma 80 tis km

Moderátor: Blue Lanos
NEKECAJAnonymous píše:Tak to mala stastie nic viac.Bol som v servise na zahori a mali tam na zdvyhaku nexiu tak som sa pytal co tomu auto je.Ma problemy s prevodovkou netesnost a podobne finty ako korozia inak skor ako nexie tam mavaju lanosi tie su uplne na beznom poriadku.No moc zalezi na km nad 1OOOOO uz zacinaju problemy
Jo 45 km jedna cesta, ted už naštěstí ne. Ty prachy co jsem dal do dojíždění dam do splácení bytu a jsem na tom mnohem líp i časově. Jinak mi to vycházelo na 35 tis km/rok což je soukromě docela dost (když počítam ještě servis 2x 5-8 tis na to moje zlatý prase)Akri píše:Ty blaho, ja myslel, ze jezdis jako v praciKrtek píše:skoro jak moje dojíždění do prácea ty jen do prace?
a taketo mudrosti si vzal kde???Anonymous píše:Tak to mala stastie nic viac.Bol som v servise na zahori a mali tam na zdvyhaku nexiu tak som sa pytal co tomu auto je.Ma problemy s prevodovkou netesnost a podobne finty ako korozia inak skor ako nexie tam mavaju lanosi tie su uplne na beznom poriadku.No moc zalezi na km nad 1OOOOO uz zacinaju problemy
takze to ted muzes ty usetreny prachy za plyn investovat do zarovek, cerpadel a jinych oprav ze, Stando?Krtek píše:Máš recht Akri. A vzhledem k tomu že mam socdemácký názory a nedavno jsem se stěhoval mi můžeš z kamarádství řikat Stando ale už mam to dojíždění z krku![]()
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |