Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Souhlas s Ivanem. Navíc přední jsou taky užitečný, ale musí být kapku větší než originály..Ivan píše:Hosi, tak jestli je nemate vzadu tak jste pekny prasatka!!! Ja kdyz jedu za nekym, kdo je nema a slysim, jak mu od zadnich kol odletavaji kaminky a narazi do meho auta, tak bych zabijel!
daj si ale novy lak a nech ide pred Tebou niekto bez zasterokkaso píše:Ivan nebud rozmaznany na zapade ich vobec nemontujuIvan píše:Hosi, tak jestli je nemate vzadu tak jste pekny prasatka!!! Ja kdyz jedu za nekym, kdo je nema a slysim, jak mu od zadnich kol odletavaji kaminky a narazi do meho auta, tak bych zabijel!![]()
Zase neprsi kazdy denfireman píše:daj si ale novy lak a nech ide pred Tebou niekto bez zasterokkaso píše:Ivan nebud rozmaznany na zapade ich vobec nemontujuIvan píše:Hosi, tak jestli je nemate vzadu tak jste pekny prasatka!!! Ja kdyz jedu za nekym, kdo je nema a slysim, jak mu od zadnich kol odletavaji kaminky a narazi do meho auta, tak bych zabijel!![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |