staci

Moderátor: Blue Lanos
hej hej. V stredu cely den prsalo. Hned ako som nahodil nove disky a vysiel som z pneuservisu tak po 100 metroch uz vyzerali ako keby mali 5 rokovgoror píše:super , dobre fotky ,musim uz aj ja nafotit ,pozeram ze aj u vas asi prsalo ,moje bolo este v utorok krasne vybliskane a teraz same spinave kvapky
tak to by som tam teda nebyvalgoror píše:snezilo ,aj bola paradna namraza na ceste, na aute som mal dobrych 6cm snehu a pekne sa smykalo na letnych
ved mame tu istu metalizumilosh píše:Pekne to mas, pane kolego
Ale chtelo by to lepsi barvu
ak by som niekde nasiel zadny za rozumne peniaze tak preco nierado_PT píše:ANDY, pekne ...
Tie prahy sa mi pacia, neuvazujes aj o zadnom narazniku?
Lebo pri profile vyzera zadok trochu vysoko, ale je to pekne
za rok ti ho predam dobreT-PK píše:Andy, asi se už opakuju,ale nádhera...Bohužel s tou barvou už asi nic nezrobíme,ale jde vidět že i s tmavě zelenou jde udělat decent tuning
Jeeejda, až ja budu velký, taky možná takové budu mít
Tsss... To by se ti líbilo,co?Andy píše:za rok ti ho predam dobreT-PK píše:Andy, asi se už opakuju,ale nádhera...Bohužel s tou barvou už asi nic nezrobíme,ale jde vidět že i s tmavě zelenou jde udělat decent tuning
Jeeejda, až ja budu velký, taky možná takové budu mít
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |