Dá se to nějak opravit nebo aspoň zafixovat? bojím se že se ta prasklina bude rozšiřovat.

Moderátor: Blue Lanos
zájem o kontakt bych měl, pokud by se jim to podařilo zalepit tak by to bylo super, hned bych to sklo nechal připojistit, neví te někdoIdo píše:Prasklina jde spravit v pohodě, akorát se do toho skloservisům moc nechce. Já sem si nechal prasklinu zalepit technologií The Glass Mechanix, Inc., která je schválena MD ČR (číslo osvědčení 1008). Stálo mě to 200 korun a z venku nikdo nic nepozná - jo, ale nesmí být v zorném poli řidiče. Ale s tím by snad ani soudný člověk nejezdil. Jestli máš zájem, tak ti můžu poslat kontakt - oprava trvá asi 15 minut.
Zapni mozek,najeď na internetu CPP a budeš vědet vše co potřebuješ"""""""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anonymous píše:zájem o kontakt bych měl, pokud by se jim to podařilo zalepit tak by to bylo super, hned bych to sklo nechal připojistit, neví te někdoIdo píše:Prasklina jde spravit v pohodě, akorát se do toho skloservisům moc nechce. Já sem si nechal prasklinu zalepit technologií The Glass Mechanix, Inc., která je schválena MD ČR (číslo osvědčení 1008). Stálo mě to 200 korun a z venku nikdo nic nepozná - jo, ale nesmí být v zorném poli řidiče. Ale s tím by snad ani soudný člověk nejezdil. Jestli máš zájem, tak ti můžu poslat kontakt - oprava trvá asi 15 minut.
dá se připojistit u ČPP?
nejsem si jist, jestli ti pojistí prasklé (byť zalepená sklo). Ale možná, že si nechají udělat VIN FOTO (jako dělali mi u Uniqy) a budou to mít fotlé i s prasklinou. Ovšem nevím jak to pak zaplatí, když to rupne jinde. Určitě se budou cukat platit celé skloAnonymous píše:...hned bych to sklo nechal připojistit, neví te někdo
dá se připojistit u ČPP?
já když jsem pojišťoval u České,tak se byl na auto podívat a přitom hned omrknul i přední sklo.Ondras píše:nejsem si jist, jestli ti pojistí prasklé (byť zalepená sklo). Ale možná, že si nechají udělat VIN FOTO (jako dělali mi u Uniqy) a budou to mít fotlé i s prasklinou. Ovšem nevím jak to pak zaplatí, když to rupne jinde. Určitě se budou cukat platit celé skloAnonymous píše:...hned bych to sklo nechal připojistit, neví te někdo
dá se připojistit u ČPP?
prosimte, co se vztekas - a my na to mit cas mame? tudle sluzbu poskytuji vsechny pojistovny, ale jak rika ondras, otazka jestli pojisti praskle sklo - resp. oni ho urcite nepojisti, ted jde o to, jestli ti to projde ...Radim píše:to jo, tak si to na jejich stránkách zkus najít! NEMÁM ČAS PROHLEDÁVAT HODINU JEJICH WEBVáclav Brousek píše:Zapni mozek,najeď na internetu CPP a budeš vědet vše co potřebuješ"""""""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naprosty souhlas...jakub píše:prosimte, co se vztekas - a my na to mit cas mame? tudle sluzbu poskytuji vsechny pojistovny, ale jak rika ondras, otazka jestli pojisti praskle sklo - resp. oni ho urcite nepojisti, ted jde o to, jestli ti to projde ...Radim píše:to jo, tak si to na jejich stránkách zkus najít! NEMÁM ČAS PROHLEDÁVAT HODINU JEJICH WEBVáclav Brousek píše:Zapni mozek,najeď na internetu CPP a budeš vědet vše co potřebuješ"""""""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
osobne bych ted resil odstraneni/zamezeni dalsiho praskani skla, protoze zkrut auta, teplotni rozdily, ... udelaji svoje, pak bych resil pojisteni ...
A ještě pořád se dá i zavolatVáclav Brousek píše:jeětě jednou pro Radima:
jsou věci,které za tebe nikdo tady řešit nebude.Navštiv pobočku CPP a tam se dozvíš také vše co potřebuješ a nemusíš potom čumět hodinu na web.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |