(jo a průměr 54km/hod)
Moderátor: Blue Lanos
Tyto pneu sice nejsou tabulkové, ale doporučil mi je známý v pneuservisu. Mám je namontované už víc jak měsíc, jezdil jsem s nimi i na suchu a mokru a zatím žádný problém. Tak proč neRadoslav Hološka píše:A to by ste sa cudovali,ako sedi v zime na snehu priatelkine Tico. Ma nizsie tazisko ako Matiz ale je zasa lahsie. Namiesto seriovych 135/80 R12 tam ma 155/65 R13 takze je sice horsie v zrychleni a sviznosti,ale zasa lepsie brzdi a je stabilnejsie. A vobec tam neplati,ze cim uzsia pneumatika v zime,tym lepsie. Na tychto sirsich pneu mu to ide v zime ovela lepsie.
A Vojta - preco si obul 155/70 R13? Nie je to tabulkovy koeficient seriovych pneu Matiza,vsak?
Auto netrpí pokud se to dělá s rozumem a nenalítneš na nějakou hranu(třeba obrubník).Jinak není špatné si to vyzkoušet,potom se sklidníš na silnici a jedeš opatrně.Radoslav Hološka píše:Ja sa taketo vecicky bojim robit,lebo mam rad svoje auticko. Neznicim ho tym? Vsak trpia pneu,motor,rucna brzda,brzdy atd. Alebo ten makky smyklavy sneh je priatelsky k autu?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |