Zdravim potřebuju poradit. k tomu aby mi na úřadě zapsali GLXkový kolesa 14tky 185/60 potřebuju nějakej certifikát na základně kterého mi to tam napíšou. Mám verzi 8V a tam jsou 13tky 175/70 ale jelikož už mám vepředu větší brzdy tak je tam nedám. Palikx řikal že se to dá sehnat i na netu někde prej. opel už to nedělá prý nějaká firma za 3000,- to je zlodějna si myslim.
Nevíte o něčem? díkes
zápis 14tken do TP
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
zápis 14tken do TP
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
- Reklama
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
Re: zápis 14tken do TP
obuj a modli sa aby to policajti neriešili 
ale nie, neviem o niečom takom, ja mám 185/65/R14 "od výroby"...

ale nie, neviem o niečom takom, ja mám 185/65/R14 "od výroby"...
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Koupit nový kola,značkový a k nim typový list na daný auto 

Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Ty jo,tak to nevim,já už je v techničáku měl. Zapsali je tam v Německu na základě typového listu.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
Já tam nový kola kupovat nechci. Mám tam, disky 14tkové z Kadetta a na nich obuté zimáky. Já mám v techničáku napsané jen 13tky jakož to GL 8V a potřeboval bych tam našroubovat ty GLX 16V 14tky. nějakej typovej list přímo na Nexii nebo tak něco no. neřikejte že to nejde.
Pak tam mám letní 15tky a to mi nikdo nezapíše. jen tam chci mít aspon jeden správnej rozměr.
Pak tam mám letní 15tky a to mi nikdo nezapíše. jen tam chci mít aspon jeden správnej rozměr.
prodam ti papiry k moji 8V sedanu a ja je tam mam uvedeny uz. GL verze jen jina barva kapoty
cisla kapoty:D ale to uz zvladnes 

to je super ze to tam máš a já ne a můžeš mi jen poslat číslo toho zttp nebo co to tam je nahoře? papíry nepotřebuju
...jo jasně v německém TP export Fahrzeugbrief mám na 8V zapsané i 14 palcové disky i když byla exportovaná na 13 palcových je to jenom lenost nebo hloupost našich úřadů, prostě ty báby co to evidujou vo tom nemaj páru a pak vznikají problémy ( v českém TP mám jenom opsané ty 13 palcové )
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico