. Nielen to ze pomaly klesaju otacky (to som si uz z zvykol) ale este aj ostavaju vyssie ako volnobeh. Vela krat sa mi stane ze nastartujem a otacky ostanu na cca 1500ot/min pridam a idu este vyssie. Niekedy je to za studeno ale aj za tepla. Inokedy to ide v pohode. Pocas jazdy vyradim rychlost a otacky neklesnu pod 1000ot/min pokial nezastanem vtedy vidiet ako klesnu na cca 800ot/min. Niekedy neklesnu ani pod 1500ot/min. Ja to auto uz asi predam pokial sa bude takto je..t
 . Nielen to ze pomaly klesaju otacky (to som si uz z zvykol) ale este aj ostavaju vyssie ako volnobeh. Vela krat sa mi stane ze nastartujem a otacky ostanu na cca 1500ot/min pridam a idu este vyssie. Niekedy je to za studeno ale aj za tepla. Inokedy to ide v pohode. Pocas jazdy vyradim rychlost a otacky neklesnu pod 1000ot/min pokial nezastanem vtedy vidiet ako klesnu na cca 800ot/min. Niekedy neklesnu ani pod 1500ot/min. Ja to auto uz asi predam pokial sa bude takto je..t   Inac bol som aj na pocitaci a nic neukazalo. Resetoval to ale stale to robi.
 Inac bol som aj na pocitaci a nic neukazalo. Resetoval to ale stale to robi.

nic nevrtej dej to servisu,vždyť to máš v záruce ne???to by tak nespravený mohli vrátit mě s tím že nic nenašli
 nic nevrtej dej to servisu,vždyť to máš v záruce ne???to by tak nespravený mohli vrátit mě s tím že nic nenašli