ahoj všetci... ešte som sa tu nestretol s takouto témou tak ma napadlo ju založiť.
Dúfam, že nevadí
noo... môj kolega zbiera staré uniformy vojenské, policajné, atď... a výšivky odznaky ... má také malé múzeum doma pre potešenie... keby niekto vedel niečo tak mi napíšte SZ ...ĎAKUJEM!
Inač ja zas grafiky kreslím ..."bodkujem" tušom obrázky ako npr foto v prílohe
Přílohy
csaj kávéházban.JPG (219.62 KiB) Zobrazeno 2438 x
-Blacky Aveo sedan ...1,4 16V Komfort + LPG Zenit Compact, 2009, 195/45 R16 Dunlop SP SPORT9000, SS Sport Hanzo disky, Audiovox DVD/GPS, JBL GT sound system, matt Black - AP GARAGE
-Honda Accord Tourer Executiv, 2.2 i-dtec, 2009
p.lorant píše:ahoj všetci... ešte som sa tu nestretol s takouto témou tak ma napadlo ju založiť.
Dúfam, že nevadí
noo... môj kolega zbiera staré uniformy vojenské, policajné, atď... a výšivky odznaky ... má také malé múzeum doma pre potešenie... keby niekto vedel niečo tak mi napíšte SZ ...ĎAKUJEM!
krása, vedeli by ste mi niečo nakresliť?
Aveo sedan 1,2/8ventil komfort, modrá metalíza Člen AVEO fanclubu
p.lorant píše:ahoj všetci... ešte som sa tu nestretol s takouto témou tak ma napadlo ju založiť.
Dúfam, že nevadí
krása, vedeli by ste mi niečo nakresliť?
Ahoj .. jasné, neviem síce ako ti to pošlem potom, ale dohodneme sa pošli SZ čo by si chcel a neni problém
-Blacky Aveo sedan ...1,4 16V Komfort + LPG Zenit Compact, 2009, 195/45 R16 Dunlop SP SPORT9000, SS Sport Hanzo disky, Audiovox DVD/GPS, JBL GT sound system, matt Black - AP GARAGE
-Honda Accord Tourer Executiv, 2.2 i-dtec, 2009
Já zbýral 0,5l plechovky od piv.
Škoda že nemám fotky na památku ale mněl jsem toho Hooodně, ted si už ani nepamatuji co jsem stím udělal.
Nejspíš jsem to někomu předal k pokračování, nevím.