po dlhej dobe pisem v smutnej udalosti:

... tos, ani brunetka (priatelka) nie je zarukou uspechu
 .
 .Predbezne skody:
- kapota
- utrhnute svetla
- predna maska
- minimalne prvy chladic (teraz neviem, ci chladic klimy je prvy alebo druhy, resp., ci sa daju zamenit)
- inak ok, motor fici.
Otazka: opravit ci predat? Nepotrebujem to dostat do "originalneho stavu", moze to byt otlcene do takej miery, aby to neriesili cajti. Zajtra by som mohol mat oficialny odhad z Carexu (po ktorom si to na 99% zasa odveziem prec
 ), ale zaujimalo by ma, co/ako by ste riesili vy. Vozila sa na tom priatelka, takze v najhorsom bude chodit zasa pesi, ale keby sa to dalo opravit za par eur, skoda by to bolo vyhodit... nazor?
 ), ale zaujimalo by ma, co/ako by ste riesili vy. Vozila sa na tom priatelka, takze v najhorsom bude chodit zasa pesi, ale keby sa to dalo opravit za par eur, skoda by to bolo vyhodit... nazor?

Já sem měl k tomu ještě pravej blatník jinak to samí jako ty.
 Já sem měl k tomu ještě pravej blatník jinak to samí jako ty.
 , resp. nechceme mat, kedze je to len o pohodlnosti. Priatelka jazdi 99% len do roboty a spat, co by jej namiesto sucasnych 10 minut trvalo autobusom mozno 15-20, takze akakolvek drahsia kara pre nu je skoda penazi, za rok najazdila okolo 4000km. Keby s tym jazdila po dialnici, tak je to samozrejme ine, ale teraz jazdi v rannej zapche do roboty a v poobednej naspat, takze nijake velke skody (na zdravi) neocakavam... Co akurat nastve je, ze su tam nove platnicky a uplne novy alternator...
, resp. nechceme mat, kedze je to len o pohodlnosti. Priatelka jazdi 99% len do roboty a spat, co by jej namiesto sucasnych 10 minut trvalo autobusom mozno 15-20, takze akakolvek drahsia kara pre nu je skoda penazi, za rok najazdila okolo 4000km. Keby s tym jazdila po dialnici, tak je to samozrejme ine, ale teraz jazdi v rannej zapche do roboty a v poobednej naspat, takze nijake velke skody (na zdravi) neocakavam... Co akurat nastve je, ze su tam nove platnicky a uplne novy alternator...   . No nic, zozeniem z vrakaca a 3 balenia lepiacej pasky to spravia... s cervenou kapotou, ktoru tam akurat maju to bude vyzerat super sportovo
 . No nic, zozeniem z vrakaca a 3 balenia lepiacej pasky to spravia... s cervenou kapotou, ktoru tam akurat maju to bude vyzerat super sportovo