potřebuji nastříkat spodek a dutiny poradíte čím nejlépe a kde jsou otvory případně kam nějaké ještě vyvrtat, prostě kam všude to něco natlačit. Uvítám každou radu, foto napoví
 dík moc Modrej
 dík moc ModrejModerátor: Blue Lanos
 dík moc Modrej
 dík moc Modrej----------------------Jarda. píše:Ahoj.
Loni jsem si nechal vystříkat dutiny (Matiz), cena byla celkem slušná-1300Kč.
Já osobně doporučuji nechat to odborníkům, jinak otvorů je tam moře.
Jarda-Loštice
 čau " Vazoun "
 čau " Vazoun "  
-----------------Jarda. píše:U Matize není co odhlučňovat, když potřebuji slyšet motor, musím otevřít kapotu.
Jarda-Loštice
 kolegáčik " Rado77 "
 kolegáčik " Rado77 "   ahoj " Vazoun "
 ahoj " Vazoun "  
---------------------------------Modrej píše:děkuji
otvorů mraky nerad bych na nějaký zapomněl, a nikdo nenapsal čím to dělal, případně čím mu to stříkali odborníci
může li někdo upřesnit
 čau " Vazoun "
 čau " Vazoun "  
-----------------Rado77 píše:Ale stale neviem ci to znizilo aj hlucnost ?
 úplně jsem na to zapoměl ...
 úplně jsem na to zapoměl ...  ale , až na fest
 ale , až na fest   zašpiněné prahy,blatníky,kapotu zevnitř ,dveře jak přední tak zadní , okolo světlometů a kolem kdejakého otvoru od kade to svinstvo vytékalo
  zašpiněné prahy,blatníky,kapotu zevnitř ,dveře jak přední tak zadní , okolo světlometů a kolem kdejakého otvoru od kade to svinstvo vytékalo   jsem nedoznal nějakého rozdílu v hlučnosti
 jsem nedoznal nějakého rozdílu v hlučnosti   toliko můj poznatek a čistil jsem to celý týden
 toliko můj poznatek a čistil jsem to celý týden   ahoj " Vazoun "
 ahoj " Vazoun "  
 Ja som predpokladal ze to streknu za horuca nejakou smolovinou, ktora proste zatuhne alebo tak. Ale asi sa tu bavime o dvoch veciach - vseobecne - nastrek dutin proti korozii - ten sa robi len roztokom, ktory vytecie, takze len povrchovo zaposobi ako voda. Kdezto nastrek dutin tlmiaci - to je druha vec, a kedze Tebe pouzili Tlumex, tak som predpokladal ye pojde o nejaku smolovinu, ktora uplne upcha vsetky dutiny a vytvori nejaky 2mm film na celom podvozku.
  Ja som predpokladal ze to streknu za horuca nejakou smolovinou, ktora proste zatuhne alebo tak. Ale asi sa tu bavime o dvoch veciach - vseobecne - nastrek dutin proti korozii - ten sa robi len roztokom, ktory vytecie, takze len povrchovo zaposobi ako voda. Kdezto nastrek dutin tlmiaci - to je druha vec, a kedze Tebe pouzili Tlumex, tak som predpokladal ye pojde o nejaku smolovinu, ktora uplne upcha vsetky dutiny a vytvori nejaky 2mm film na celom podvozku. Nemozem suhlasit s tym ze na Matizkovi neni co odhlucnovat
   Nemozem suhlasit s tym ze na Matizkovi neni co odhlucnovat   Sam som ho odhlucnil svojpomocne az-az....ale ak sa bavime o volnobehu - tak ano, na volnobehu by nemalo byt nic pocut - v zasade nebolo nic pocut ked som ho kupil v roku 99. V roku 2008 ked som ho predaval uz na volnobehu bolo v interieri pocut (a to aj po odhlucneni), ale faktom je ze na tom aute nebolo nic menene (origo silentbloky, tlmice atd...), zaroven aj tie tesnenia okolo okien sa trochu zmrstili....no proste uz to nebolo ono. Vela hlukov bolo aj aerodynamickych pocas jazdy dialnicou, kde dost pomohlo vyplnenie dveri - a prave tu som ocakaval ze nastrek podvozku gumovitou hmotou by mohlo dost pomoct...
   Sam som ho odhlucnil svojpomocne az-az....ale ak sa bavime o volnobehu - tak ano, na volnobehu by nemalo byt nic pocut - v zasade nebolo nic pocut ked som ho kupil v roku 99. V roku 2008 ked som ho predaval uz na volnobehu bolo v interieri pocut (a to aj po odhlucneni), ale faktom je ze na tom aute nebolo nic menene (origo silentbloky, tlmice atd...), zaroven aj tie tesnenia okolo okien sa trochu zmrstili....no proste uz to nebolo ono. Vela hlukov bolo aj aerodynamickych pocas jazdy dialnicou, kde dost pomohlo vyplnenie dveri - a prave tu som ocakaval ze nastrek podvozku gumovitou hmotou by mohlo dost pomoct...
 ještě trochu kolem ošetření dutin a spodku mého Matize SE/II.
 ještě trochu kolem ošetření dutin a spodku mého Matize SE/II.  
  si umíte představit to čištění a utírání než to vše řádně zaschlo.
 si umíte představit to čištění a utírání než to vše řádně zaschlo.   Ale výsledek je opravdu perfektní
 Ale výsledek je opravdu perfektní   
   zdravím všechny Ahoj " Vazoun "
 zdravím všechny Ahoj " Vazoun "  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |