Tak mě napadlo to tady hodit, jestli třeba někdo z Vás taky nepropadl této net hře.
Já byl do toho naverbován synem sestřenice někdy v minulém roce o prázdninách. Tak jsem mu udělal radost a jsem aktivním hráčem. Je to docela legrace, ale někdy mě to i dost naštve.
Tak co, je tu někdo, kdo to hraje?
To joooale ja mit cas tak na tohle...Filip hraje kraviny ale brzdy si nechava piplat v servisu to ja misto hrani kravin radeji si hraju s autem kdyz uz nahodou mam cas...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Jasně, to je přesně ono...jsou tam všechny možné druhy závodů...od trialu počínaje a klasickým závodem s protivníky konče....fyzika je tam moc pěkně propracovaná...i když poškození by mohlo být vidět lépe
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
teda, nechci sem zatahovat warez, ale na netu sosnes i full ja ji mam uz delsi dobu, fyzika docela promakla ale ted parim Burnout Paradise
UPDATE - Škoda Octavia TOUR 1.9 TDi-PD Ještěrka ][. aka "baby-jaguar" má najeto poctivých 138 tKm (k mání) a Ješterka I. je definitivně po smrti... R.I.P holka... :(
Jezdím s TomTom GO730 a Prestigio MultiPhone 4500T DUO.