(nebo na tři).Čau,Happy.
 (nebo na tři).Čau,Happy.Moderátor: Blue Lanos

(nebo na tři).Čau,Happy.
 (nebo na tři).Čau,Happy.
 .
. . Matisek dostal novy vyfuk, predne tlmice, brzdove valceky, nove gumy a v sobotu ideme na prehliadku. kedze tu je druha prehliadka po vyhodeni zdarma a podla listu zavad sme odstranili vsetko, tak to bude iba rychla zastavka a zas bude vsetko ok
 . Matisek dostal novy vyfuk, predne tlmice, brzdove valceky, nove gumy a v sobotu ideme na prehliadku. kedze tu je druha prehliadka po vyhodeni zdarma a podla listu zavad sme odstranili vsetko, tak to bude iba rychla zastavka a zas bude vsetko ok   

.Stalo se mi to už 2x a to byly pokaždé od jiného výrobce
 .Stalo se mi to už 2x a to byly pokaždé od jiného výrobce  .
 .
 Sam som sa od <Teba Vaclave
    Sam som sa od <Teba Vaclave   > priucil preciznosti v praci, hlavne co sa brzdoveho systemu tykalo, kde som mal velke problemy (nakoniec mi prepustalo jedno zadne prasiatko, neskor povolilo aj druhe). Sice som riesil aj zaber rucnej, ale tymi matkami sa jednalo o jemnejsi stelung +- 2 zuby. Ispekciooo zadnych bubnov je nutna volba.
 > priucil preciznosti v praci, hlavne co sa brzdoveho systemu tykalo, kde som mal velke problemy (nakoniec mi prepustalo jedno zadne prasiatko, neskor povolilo aj druhe). Sice som riesil aj zaber rucnej, ale tymi matkami sa jednalo o jemnejsi stelung +- 2 zuby. Ispekciooo zadnych bubnov je nutna volba. A ja - zvyknuty po Matizkovi, kde som mal prasknuty ten zadny brzdovy valcek, pedal zaberal niekde dole a to som musel fest tlacit nohou....
  A ja - zvyknuty po Matizkovi, kde som mal prasknuty ten zadny brzdovy valcek, pedal zaberal niekde dole a to som musel fest tlacit nohou....   No ale dal som ho dokopy, aby som nepredal nieco, na com sa dalsi majitel cestou domov zabije
  No ale dal som ho dokopy, aby som nepredal nieco, na com sa dalsi majitel cestou domov zabije   Aj baba co predavala ojazdene Megany sa v Matizku previezla, a ked sa vratila, tak sa usmievala a podotkla, ze Megane je brzdami proste inde (to ked na Matizka musela tak dupnut, ze skoro vyletela mimo vyjazd autoservisu, lebo bola zvyknuta na silu Megane brzd)
   Aj baba co predavala ojazdene Megany sa v Matizku previezla, a ked sa vratila, tak sa usmievala a podotkla, ze Megane je brzdami proste inde (to ked na Matizka musela tak dupnut, ze skoro vyletela mimo vyjazd autoservisu, lebo bola zvyknuta na silu Megane brzd)   
  Když chceš mít problém, tak klidně.alvin píše:Možno banálna otázočka,ale idem budúci týždeň s matizkom na STK, a kto má skusenosti,môže sa na 2-kovom bez rizika umyť motor wapkou ?

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |