TOPENÍ V LANOSU
Moderátor: Blue Lanos
TOPENÍ V LANOSU
Zdravím všechny. Mám takový problém, víte někdo jak se dostat k motoru na topení? (konkrétně ventilátoru).
Přestal mi fungovat ventilátor a tím pádem to netopí. Víte někdo kde to sehnat???
Petr
Přestal mi fungovat ventilátor a tím pádem to netopí. Víte někdo kde to sehnat???
Petr
- Reklama
Re: TOPENÍ V LANOSU
motor je v pravo u nohy spolujezdce.melo by se dat od spodu dostat je tam na 3 sroubky.shanet v autodily krc nebo v czdrafel.a nebo na vrakovosti v dobrejovicich u prahy.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
děkuji, zkusím se tam dostat a zjistit proč nejde... v autodílech krč jsem to sháněl a řekli mi že to nevedou a ani neumí sehnat.
díky
díky
tak kdyz tak jeden mam starsi.
nebo novy na kostnickem namesti czdraffel.
nebo novy na kostnickem namesti czdraffel.
Simson s 51
Simson s 51
Tak jsem se k tomu dostal, a sic zaclo to chodit ale tak nejak divne... kolik by stál starší? a kolik nový??
díky
díky
zjistim a dam vedet
Simson s 51
Simson s 51
Zdravím,
mám takový problém mam prorezlý asi topení a dnes jsem se k němu pokoušel dostat a bohužel, ten dekl přímo na něm mi nejde sundat? nevíte jak se k tomu dostat? a kde sehnat nové??? díky
mám takový problém mam prorezlý asi topení a dnes jsem se k němu pokoušel dostat a bohužel, ten dekl přímo na něm mi nejde sundat? nevíte jak se k tomu dostat? a kde sehnat nové??? díky
no na lanosu to jde spatne.sroubky jsou taky ze zadu primo u steny.jinak tam nic neni.dalsi cast co tam zustane se musi uz jen odehnout a u vystupu na trubkach je jeste spona ta se musi povolit.pak jde do strany vysunout.ale na lanosu je opravdu malo mista a je mozne ze to ani nejde vyndat.ale myslim ze to jde
Simson s 51
Simson s 51
Tak jsem to zkoušel vyndat to topení a ikdyž jsem vyndal veškeré šroubky i u zdi tak ten kryt topení je sice skoro venku ale u zdi motoru stále drží. To pero u motoru drží topení nebo ten kryt? jelikož jsem tam žádné nenašel. Ještě asi budu muset vyndat řadící tyč místa je tam opravdu málo. každopádně přístrojovku se mi vyndavat nechce.
.

to perko drzi jen radiator uvnitr topeni.ja si to uz nepamatuju ale ten spodni kryt by mel jit.pak je tam jeste jeden a ten tam zustane jen se vykloni.pokud vyndas tyc razeni tak pak uz by to melo jit samo
Simson s 51
Simson s 51
Uz jsi sehnal to topeni ? Mám ho zde komplet i s klima.lorpetr píše:Tak jsem to zkoušel vyndat to topení a ikdyž jsem vyndal veškeré šroubky i u zdi tak ten kryt topení je sice skoro venku ale u zdi motoru stále drží. To pero u motoru drží topení nebo ten kryt? jelikož jsem tam žádné nenašel. Ještě asi budu muset vyndat řadící tyč místa je tam opravdu málo. každopádně přístrojovku se mi vyndavat nechce..
Daewoo Lanos 1,5 HB rok 1997....cely rozebrany na ND