Díky a zdar!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Nemusíš do servisu! Najdi si výrobnu autoklíčů. Já jsem si to nechal udělat v Hornbachu, byl i s naprogramováním a odzkoušením za 10 minut hotov a platil jsem 1020,- KČRobin píše:No takhle - ten klíč nechala zkopírovat mamka a nikdo jí o žádném čipu nic neřekl. Kopírovala ten klíč v nějaké firmě kde normálně dělají kopie jakýchkoliv kklíčů na počkání, tak to asi nevěděli![]()
200 v pr*eli.
Ta cena 1000za klíč mi přijde přemrštěná, zkusím tady v Brně se zeptat v Daewoo servisu co za to budou chtít ale asi to bude tak nějak, podle toho jaké s nima mám zkušenosti teda možná i víc...
jasně, to máš pravdu, že by jsme se mohli u nich učit, ale máme tu smůlu, že na ně nemáme kontakt, aby nás to naučili. Zase na druhou stranu, značka Daewoo není pro ně zajímavá, pouze pokud by to bylo na objednávku.Granko píše:, gyus, vy ste ale optimisti
. ano, nemusime to corkarom servirovat ako na podnose, ale myslim, ze daleko viac veci by naucili oni nas ako opacne
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |