Moderátor: Blue Lanos
Pěkný denGoose píše:Tohle si ale myslim,ze je vymahatelny na sprave silnic,aspon jsem o tom slysel,ze pokud si znicis auto o nejakou douru tak by ti tu skodu mela pojistovna zaplatit...ale nevim jak by to melo byt...jen jsem o tom slysel...
Ahoj "Topol".Díky za tip,kouknul jsem na tu pojišťovnu Direct a vážně zvažuju přestup.Nyní jsem u pojišťovny Uniqa a platím asi 2600 kč ročně (nemám zatím bonusy),a to mám nejmenší plnění 18/35.U Directu jsem si spočítal že budu platit při plnění 70/70 asi na 1600 kč.Když připojistím přední sklo,tak to dělá 2200 kč,a to je pořád méně než jsem doteď platil.Už jsem jim poslal email,tak uvidím jak to dopadne.Zatím čau Happy.Topol píše:Pěkný denGoose píše:Tohle si ale myslim,ze je vymahatelny na sprave silnic,aspon jsem o tom slysel,ze pokud si znicis auto o nejakou douru tak by ti tu skodu mela pojistovna zaplatit...ale nevim jak by to melo byt...jen jsem o tom slysel...![]()
Já tedy mám od letoška Direct http://www.direct.cz/ a ty tvrdí že to mám u nich pojištěný automatickyAle dírám se radši vyhýbám už by mě to bolelo i za Kolouška
![]()
Ať nám jezdí a nezlobí
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |