Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Ty kola tam nedostaneš...verusamira píše:Ja sem nedavno začal pednim naraznikem,ale to už ste si všimli,ted sem snižil o -30 a dal Bilstein tlumiče,nové budiky a vymenil sem mirně zrezlé brzdy a čep. řízeni. Ted planuji nová kola 205/45 R16, zadni narazník a lad. rozdvojený výfuk a pak interier.No tak newim snad,snad ještě něco stihnu.
Keby si poriadne cital prispevky tak by si vedel ze ja som to skusal.16 tam vlezu ale neda sa s nimi jazdit.Jednoducho v nexii nie je miesto na take kolesa.verusamira píše:Ja sem nedavno začal pednim naraznikem,ale to už ste si všimli,ted sem snižil o -30 a dal Bilstein tlumiče,nové budiky a vymenil sem mirně zrezlé brzdy a čep. řízeni. Ted planuji nová kola 205/45 R16, zadni narazník a lad. rozdvojený výfuk a pak interier.No tak newim snad,snad ještě něco stihnu.
Znam jednoho manika,ktery se zabyva alu-kolama http://www.lavadesign.cz tak říkal,že až to uvidi tak mi poradí a kdyby to nešlo tak tam dam 195/45 R16S.v.o.b.i.k píše:No 16" asi jo,ale s tima 205 budeš mít asi dost velkej problem,jak to chceš vyřešit,aby nedřeli o blatníky???verusamira píše:myslíš 205 a nebo R16 ?
Ja te asi videl V Kerfuru na The Smichof, stal jsi tam pred vchodem a v aute si mel koberec. Byl jsi to ty?verusamira píše:Ja sem nedavno začal pednim naraznikem,ale to už ste si všimli,ted sem snižil o -30 a dal Bilstein tlumiče,nové budiky a vymenil sem mirně zrezlé brzdy a čep. řízeni. Ted planuji nová kola 205/45 R16, zadni narazník a lad. rozdvojený výfuk a pak interier.No tak newim snad,snad ještě něco stihnu.
Je to docela mozny ted sem se prestehoval a mam ho za barakem tak tam stojim poradBrainman píše:Ja te asi videl V Kerfuru na The Smichof, stal jsi tam pred vchodem a v aute si mel koberec. Byl jsi to ty?verusamira píše:Ja sem nedavno začal pednim naraznikem,ale to už ste si všimli,ted sem snižil o -30 a dal Bilstein tlumiče,nové budiky a vymenil sem mirně zrezlé brzdy a čep. řízeni. Ted planuji nová kola 205/45 R16, zadni narazník a lad. rozdvojený výfuk a pak interier.No tak newim snad,snad ještě něco stihnu.
Nevim jak si velikejGranko píše:hmmm, chlapi, mna uz to tuningovanie nejako preslo (hlavne preto, ze teraz chodim autom len ked idem niekam vecer po robote) a odkedy som zistil, ze na 16V treba velmi jemno, lebo sa hned chce rozpadnut, tak do toho velmi nerypem. ale cim dalej, tym vaznejsie rozmyslam nad motorkou. minule mi kamos pozical kawasaki zzr 600 a bola to vazne parada (okrem toho, ze mi to bolo male a vyzeral som na tom ako na kolotoci
. myslite, ze sa na tom zabijem ?
To nie je najlepšie riešenie, začínať so 600-vkou. Ideálny sposob,ako sa stať darcom orgánov a s tvojimi telesnými proporciami dvojnásobne.rozmyslam nad motorkou Smile. minule mi kamos pozical kawasaki zzr 600 a bola to vazne parada (okrem toho, ze mi to bolo male a vyzeral som na tom ako na kolotoci Smile. myslite, ze sa na tom zabijem ?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |