No je nam jasny ze jsi nejel tak pomalu,ale hlavne ze se nic nestalo tobe, na aute aspon muzes udelat novej lak

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Já ti to věřím,protože jinak by jsi asi už nepsal.Ivan píše:Miloši, asi tomu fakt nebudeš věřit, ale v ten okamžik jsem fakt jel celkem předpisově...
jo to je, kdyz vidim ty kokoty co jeden jede 90 a druhej 91 a predjizdej se 5km tak to je na pestpalikx píše:no to teda opravdu nastve a zaplat buh ze je vse ok.dnes jsem projel celou d1 a nastesti zadnej crash nebyl tak dobry ale predjizdeni kamionu je snad zakazany (teda aspon to je tak v predpisech.)no co se da delat.
Není... Mělo to tam být, ale nevím, díky které straně se to tam nedostalo (nejspíš díky příznivcům volného trhu...).palikx píše:no to teda opravdu nastve a zaplat buh ze je vse ok.dnes jsem projel celou d1 a nastesti zadnej crash nebyl tak dobry ale predjizdeni kamionu je snad zakazany (teda aspon to je tak v predpisech.)no co se da delat.
Mildo né všicni. Kdo si to jednou skusil,sedět za volantem kamionu,tak ví o co jde. Samozřejmě,že neschvaluju to co provedl ten idiot Ivanovi,ale když jede jeden 83 a druhej 90,tak na cestě do z Prahy do Brna to udělá i půl hodiny! Taky se mi nelíbí když to tam jen tak někdo nandá bez blinkru,ale to dělaj i osobáky,třeba ted po Praze pozoruju,že čím mín blinkrů,tím víc Octavia.milosh píše:jo to je, kdyz vidim ty kokoty co jeden jede 90 a druhej 91 a predjizdej se 5km tak to je na pestpalikx píše:no to teda opravdu nastve a zaplat buh ze je vse ok.dnes jsem projel celou d1 a nastesti zadnej crash nebyl tak dobry ale predjizdeni kamionu je snad zakazany (teda aspon to je tak v predpisech.)no co se da delat.
To si snad děláš kozy, nePetr Soukup píše:Samozřejmě,že neschvaluju to co provedl ten idiot Ivanovi,ale když jede jeden 83 a druhej 90,tak na cestě do z Prahy do Brna to udělá i půl hodiny!
Kozy si nedělam! Nemá cenu to probírat tady,protože by to bylo jak "ježíšek" (100 stran). Až se někde na srazu sejdeme,tak o tom můžeme hodit řeč,tady to nemá smysl probírat. Já mezi kamionáky strávil 5 let života,tak mám na věc jinej názor.Docent píše:To si snad děláš kozy, nePetr Soukup píše:Samozřejmě,že neschvaluju to co provedl ten idiot Ivanovi,ale když jede jeden 83 a druhej 90,tak na cestě do z Prahy do Brna to udělá i půl hodiny!? Zkus si to spočítat, Praha - Brno je 208 km podle TomToma, takže to vyděl jedou 90, podruhý 83... A fakt to není půl hodiny, je to blbých 12 minut... A to fakt stojí za to, nasrat kvůli 12 minutám mraky lidí a o něco málo méně jich ohrozit
!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |