A mám dojem, že ten hajzl ta okna roztřískal ze vzteku, když se mu nepodařilo to rádio vyndat. Jinak nevím, proč by rozbíjel obě a druhak si nedovedu představit, že by seděl v těch střepech, co byly po celým autě, a páčil rádio

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Blue Lanos píše:a to nedjaboze ze by mal zbran on a aj ty a on by ta postrelil a ty jeho zakiloval tak verim, ze pri nasich sudoch by si siel ty brucet zato ze si ho zamordoval a vobec by ich nesralo, ze zabit mohol on teba kur*a![]()
no sousede tak to si mi dal! A to tatovi muzu tvrdit furt at si sunda panel ze nikdy nevi! a krom toho si to nekdo muze vycihnout zrejme jako posledne u feliny kdy mesic stary radio bylo v p...., na to jenom odvetek! prosimte to tam pak zase nebudu davat! tady na to vidim to je chvile!Slavek píše:.... parkuju na parkovisti pred barakem a jeste se monitoruje kamerou, jenze zaznam na kamere taky nic neprines je ho videt ale nepoznali kdo to byl
uz tam nenechavam panel, taky sem ho driv nechaval v aute, zajimavy je ze radio mi ukradli ale dalkovy ovladani mi tam nechali, byl to nejaky amater kdyz nevedel ze dalka je k radiu, ted doma na policce mi lezi jedno dalkovy navicschomi píše:no sousede tak to si mi dal! A to tatovi muzu tvrdit furt at si sunda panel ze nikdy nevi! a krom toho si to nekdo muze vycihnout zrejme jako posledne u feliny kdy mesic stary radio bylo v p...., na to jenom odvetek! prosimte to tam pak zase nebudu davat! tady na to vidim to je chvile!Slavek píše:.... parkuju na parkovisti pred barakem a jeste se monitoruje kamerou, jenze zaznam na kamere taky nic neprines je ho videt ale nepoznali kdo to bylNo a kdyby to vykradli tak je schopnej rozkousat cloveka kteryho potka jako prvniho! No a v tom lepšim případě ten panel strkám do kastlíku no tak koukám že to asi taky neni nejlepší nápad!
Jinak díky aspoň vim že těm kamerám věřit nemůžu! zvlášt v tomhle gethu!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |