v kazdom pripade do toho chod. uz len kvoli bezpecnosti. nexia so svojou 1/2 * hviezdickou je na tom dost slabo. A co sa tyka spolahlivosti meganov - pri tych km co ma najazdene sa zatial nie je coho obavat. Proste zivot ide dalej...
Abych řekl pravdu, taky občas pokukuju po jiném autě, ne, že by mě Nubira neuspokojila, ale přece jenom má už taky nějaké ty roky a zejména na bezpečnosti je to hodně znát. A mezi kandidátama na moje příští auto uvázl i Megan combi 1,5 DCI v plný palbě, 6 airbagů atd. atd.. Ale ten novej krátkej Megan se mi nelíbí.
Sice sa to tyka hadam len lpg a mozno len niektorych typov motorov ale vraj je renault trochu nachylny na podpalenie ventilov v pripade prevadzky na lpg. V pripade ze lpg nehrozi, tak prosim ignorovat tento prispevok
Prakticky jediné, co kritizovali bylo: odlepující se plasty a vypadávání čalounění dveří (nikdy jsem si toho na Nexii nevšiml a na Raceru to nebylo), únik oleje pod ventilovým výkem, a pod vanou, a rez na blatnících. Jinak kladně hodnotili spotřebu a motor - byl to 8V.
Já sem to takl četl.
Až na prý špatné dílenské zpracování je lepší než renault 19. ten je zase žádanější.
Nexii chválili hlavně motory a na druhou stranu na tu dobu má zasatalý design z kadettu.