...iiha to je blbe Uz sme tu nekolikrat riesili problematiku olejov ze pokial si clovek nie je na 100% isty co tam bolo je lepsie tam dat vzdy horsi olej. Ja viem teraz je kazdy general ale dum, ze sa niekto dalsi pouci a vyvaruje podobnej chyby!! Drzim palce v tom zhanani motora
to Ivan ten dvojliter by bol super ale ako ho tam dostat.Z calibry 2.0 16v turbo alebo kadetta 1.8 gsi by tam nevliezol
to Rado s tymi Kosicanmi je to na 90% uz len zohnat nejaky odvoz hned by sa bral aj moj zajtra ide von
Blue Lanos píše:...iiha to je blbe Uz sme tu nekolikrat riesili problematiku olejov ze pokial si clovek nie je na 100% isty co tam bolo je lepsie tam dat vzdy horsi olej. Ja viem teraz je kazdy general ale dum, ze sa niekto dalsi pouci a vyvaruje podobnej chyby!! Drzim palce v tom zhanani motora
ved prave preto som tam trtol polosyntetiku ked mi tvrdili ze je tam plno.
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
JRD McLAREN píše:To Fireman:
Co planujesh urobit zo starym motorom...??
potrebujem totizto Rozdelovac...
..alebo...
Mam jeden 16Ventil po GO..
..ale to ti uz Rado asik dohodol druhy motor..
info som Ti poslal v SZ
Anonymous píše:to Ivan ten dvojliter by bol super ale ako ho tam dostat.Z calibry 2.0 16v turbo alebo kadetta 1.8 gsi by tam nevliezol
to Rado s tymi Kosicanmi je to na 90% uz len zohnat nejaky odvoz hned by sa bral aj moj zajtra ide von
Sháněj Calibru, Kadetta nebo Astru GSi. Na turbo se vykašli, na takový výkon opravdu není Nexie stavěná. Aby to k něčemu bylo, musel bys do auta vrazit dalších 100.000,-.
Neradte mu sprostosti.Fireman ak nechces mat problemy s dopravakmi daj tam motor od toho isteho vyrobcu a s rovnakymi kW ako mas zapisane v TP.Mal som debatu s kamosom dopravakom a tvrdil ze pokial zastavia auto s inym motorom ako je schvaleny vyrobcom hned na mieste pride o TP a auto mozu vyradit z evidencie.Takze ani ja nemozem nahodit do auta 16V.Nesedia kW
moj problem je vyrieseny.Do nedele mam vymeneny motor Nexiovy 16v 67kw.Este musim dohodnut detaily s Radom Holoskom a s kosickym majitelom mojho noveho motora ktory ma 110.000 km a chce zan 14.000sk a este odkupi moj vadny.Akurat ze v nasom servise sme tak povadeny ze si aj s tatkom musime najst noveho mechanika