ale to je obecně problém aut s černou kůží...jedno léto jsem jezdil s kámošem co měl Lancii Dedra...měl černou kůži a byl to šílenej zážitek...vždycky jsme museli mít pod zadkama a zádama nějakou deku.
 ale to je obecně problém aut s černou kůží...jedno léto jsem jezdil s kámošem co měl Lancii Dedra...měl černou kůži a byl to šílenej zážitek...vždycky jsme museli mít pod zadkama a zádama nějakou deku.Moderátoři: Blue Lanos, mzprx

ale to je obecně problém aut s černou kůží...jedno léto jsem jezdil s kámošem co měl Lancii Dedra...měl černou kůži a byl to šílenej zážitek...vždycky jsme museli mít pod zadkama a zádama nějakou deku.
 ale to je obecně problém aut s černou kůží...jedno léto jsem jezdil s kámošem co měl Lancii Dedra...měl černou kůži a byl to šílenej zážitek...vždycky jsme museli mít pod zadkama a zádama nějakou deku.Přední sedačky jsou vyhřívaný.Ivoš píše:Chevy, nevíš jestli se plánuje prodej Chevroletu, kterej je něco na způsob Hyundai Coupé? Zkrátka sporťáček za supr cenu

Jestli mas na mysli Daewoo G2X na platforme Kappa:Ivoš píše:Já měl spíš na mysli sporťáček okolo 300 000 KčNicméně Camaro by byl splněnej sen

Dotujeme tu cenu auta chceme je dostat na silnice..... cena je s DPH takže není to N1.Vladek72 píše:V dnešní MF Dnes je plošný inzerát Chevrolet Dědek s leasingovou cenou na HRR od 571 900 Kč. Jestli to je v úpravě N1 není uvedeno

... na jednom kruháči se mě dokonce stalo, že maníkovy s OCTOU RS dokonce chcípla a zůstal tam stát jak vopařená slepice
 ... na jednom kruháči se mě dokonce stalo, že maníkovy s OCTOU RS dokonce chcípla a zůstal tam stát jak vopařená slepice  
  na 2.4 170 koní - včetně toho že ve Velkým Meziříčí v GM Academy to vyzkoušelo pár kolegů - a samozřejmě nezkoušeli jízdu jak s hnojem
  na 2.4 170 koní - včetně toho že ve Velkým Meziříčí v GM Academy to vyzkoušelo pár kolegů - a samozřejmě nezkoušeli jízdu jak s hnojem 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |