Vladek72 píše:V dnešní MF Dnes je plošný inzerát Chevrolet Dědek s leasingovou cenou na HRR od 571 900 Kč. Jestli to je v úpravě N1 není uvedeno

Dotujeme tu cenu auta chceme je dostat na silnice..... cena je s DPH takže není to N1.
Jak jsem říkal v pátek jsem byl na poradě GM a HHR docela vyzkoušel.
Ve čtvrtek jsem si ho bral domů a zkusil co nejvíce vydrtit spotřebu na trase Náchod - Rychnov nad Kněžnou s vynulováním počítače a výsledek 6,6l/100 km asi 35 km
A takhle mu to sluší na typicky české ulici..... prostě hvězda...
Když se s tím jezdí tak lidi nestačej zírat

... na jednom kruháči se mě dokonce stalo, že maníkovy s OCTOU RS dokonce chcípla a zůstal tam stát jak vopařená slepice
Trošku jsme polítali po Rychnově a okolí s kamarádama - samozřejmě zkoušky akcelerace však to znáte, když se Vám něco takovýho dostane do ruky.... prům spotřeba 11,5
Trošku mě mrzí, že jsem si ráno zapoměl vynulovat spotřebu (takže tam bylo to večerní bláznění, který to trochu zkresluje v neprospěch). Trasa RK - Hradec Králové - Pardubice - Velké Meziříčí a zpět stejně akorát s cílem v Náchodě - průměr 9l. Což se mě zdá hodně dobrý

na 2.4 170 koní - včetně toho že ve Velkým Meziříčí v GM Academy to vyzkoušelo pár kolegů - a samozřejmě nezkoušeli jízdu jak s hnojem
Jinak styl jízdy byl prostě rychlá pohodovka.... ani na spotřebu ani na nějaký bláznění. Prostě normálka.
Jinak dojem je super - i když kolega zvyklej na Captivu nejdřív po usednutí zatvrdil, že je to malý, tak po jízdě zpátky malý, ale ukrutně pohodlný. To musím uznat i já... fakt pohodlný jak na pocit ze sedění, tak pohodlný jízdníma vlastnostma. I když to má nízkoprofilový 17" tak fakt pohodlný. Ale na druhou stranu sedí.... samozřejmě srovnávám v rámci třídy ne s nějakou žehličkou

Předváděcí vozy CHEVROLET. V rodině a po příbuzenstvu aktuálně: 1xCHEVROLET ORLANDO 1.8 LTZ, 2xCHEVROLET CRUZE 1.8 LTZ, 1x CHEVROLET AVEO III SDN 1.6 LTZ, 2xCHEVROLET AVEO II HB5 1.4 LT