proti ukradeni / zivelnym pohromam atd...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tak to je pecka. Já mám na hondě za 10kkč/10% zhruba pětinásobek. No holt jezdím prémiovou značkou (dle měřítek pojišťovny).milosh píše:ja mam ted na astru havarijni s 1% spoluucasti a platim 3000kc/rok
proti ukradeni / zivelnym pohromam atd...
Netráp sa tým, mojím problémom je, že neviem takto klamať. Na svoju škodu asi. Ale inak som, myslím, vcelku normálnasimone píše:LIFELIKE je mi luto že východné slovensko sa ti takto zapísaloFakt nedeje sa to tu pravidelne ale pri mojej práci sa s tým stretávam dosť často. Keby som bol vedel že máš spoluúčasť v poistke tak vtedy odporučam priatelom niečo naviec "ukradnúť" vlastnou silou
Nám práveže odťahovku naopak núkali ( s tým, že si ju budeme musieť sami zaplatiť) napriek tomu, že sme mali iba rozbité okno.Kessler píše:Tak to je škoda...
...mimochodem, přisadím si k tomu Cevrolet assistance...když jsme chtěli pro Kalosa sehnat odtahovku, tak oznámili, že to je jen pro případ poruchy a že když je to havárie tak máme smůlu a máme si odtah sehnat sami a že žádnej kontakt na žádnou odtahovku nedají......byli opravdu ztělesněná ochota
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |