Jsou sice poškrábané, ale nový (asi bílý, nebo černý) komaxit to jistí

Jak se vám líbí?

Moderátor: Blue Lanos
Rád bych se podíval, ale nějak ten obrázek nejde!!!Robert píše:Takže jsem teď dostal bezvadnou nabídku na 15" kola z Hyundai a neváhám ani chviličku a nejspíš si pro ně v sobotu jedu do Prahy![]()
Jsou sice poškrábané, ale nový (asi bílý, nebo černý) komaxit to jistíA křivý taky nejsou
Jak se vám líbí?
http://www.pokorneo.com/img00005.jpg
No to jsem zvědav jak ti to vleze do blatníkůRobert píše:Jsou na tom obuté 195/65 R15, ale pro mě naprosto nevyhovující rozměr, takže nastoupí 195/45 R15ET bohužel majitel nezná, ale tipuju, že bude max. 35-45, což by mohlo být v pohodě
Cena je víceméně lidová a to 1000,- za všechny
Proc by se do blatníků nevešly?Badger píše:No to jsem zvědav jak ti to vleze do blatníkůRobert píše:Jsou na tom obuté 195/65 R15, ale pro mě naprosto nevyhovující rozměr, takže nastoupí 195/45 R15ET bohužel majitel nezná, ale tipuju, že bude max. 35-45, což by mohlo být v pohodě
Cena je víceméně lidová a to 1000,- za všechnymyslím, že se bez úpravy lemů neobejdeš!!!
A není 195 na Matízka už moc, co jízdní vlastnosti
![]()
Cena je určitě výborná! Nechci Ti to jen hanit, je to věc názoru, ale aby ti to potom jelo![]()
Protože jsou moc velký a široký!!! Se zeptej Ondráše, ten s tím má dost zkušenostíRobert píše:Proc by se do blatníků nevešly?Badger píše:No to jsem zvědav jak ti to vleze do blatníkůRobert píše:Jsou na tom obuté 195/65 R15, ale pro mě naprosto nevyhovující rozměr, takže nastoupí 195/45 R15ET bohužel majitel nezná, ale tipuju, že bude max. 35-45, což by mohlo být v pohodě
Cena je víceméně lidová a to 1000,- za všechnymyslím, že se bez úpravy lemů neobejdeš!!!
![]()
Cena je určitě výborná! Nechci Ti to jen hanit, je to věc názoru, ale aby ti to potom jelo![]()
Ahaaa, ty mas na mysli pneumatikyBadger píše:Protože jsou moc velký a široký!!! Se zeptej Ondráše, ten s tím má dost zkušenostíRobert píše:Proc by se do blatníků nevešly?Badger píše: No to jsem zvědav jak ti to vleze do blatníkůmyslím, že se bez úpravy lemů neobejdeš!!!
![]()
Jj, myslel jsem pneumatiky, ale vlastně i kola - spíš jejich šířku než průměr. Dorazy určitě a pokud by jsi to snížil, tak si myslím, že by jsi musel i rozšiřovatRobert píše:Badger píše:Protože jsou moc velký a široký!!! Se zeptej Ondráše, ten s tím má dost zkušenostíRobert píše: Proc by se do blatníků nevešly?
Ahaaa, ty mas na mysli pneumatikyNe, 195/45 jsou v pohodě
možná si občas škrtnou, ale to pak vyřešíme snížením a dorazama
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |