Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Blbost, to není Slovák - Čech, ale záleží to na člověku... Chodil jsem na ZDŠku s holkou, který zůstali v 68 venku rodiče s mladším bráchou. Vychovávala ji babička a když jí bylo 18 (tedy někdy v 1976), dovolili ji bolševici vycestovat za rodičema. V 1991 jsme měli sraz, ta dotyčná tam byla taky, a prznila češtinu takovým způsobem, že jsem měl nezřízenou chuť praštit ji půllitrem po palici...nio píše:na druhej strane, Slovak skor zabudne na svoju vlast ako Cech.
Vojta je super chlapik uz sme srandovali aj na zrazeVojta píše:My doma koukáme velice často na Markízu, JOJku i na Jednotku. Neděle a úterky Markíza - Můj přítel Monk (už třetí série). A žiadne problémy s tým, že Monk hovorí po slovensky (možno je Slovák?)![]()
Mozno ze je to čechVojta píše:My doma koukáme velice často na Markízu, JOJku i na Jednotku. Neděle a úterky Markíza - Můj přítel Monk (už třetí série). A žiadne problémy s tým, že Monk hovorí po slovensky (možno je Slovák?)![]()
Tak, tak... U nás v škole som si všimol ešte jeden paradox. Keď som sa pýtal zopár spolužiakov, či už boli niekedy v Prahe, resp. ČR, tak 97% odpovedalo nie. Ale v Tuniso, Austrálii či podobných krajinách boli hádam všetci. Príde mi to trochu divné.Cudro píše:Je len skoda ze male decka v Cechach pomaly nerozumeju slovensky a Slovenske decka zase cesky.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |