pjekne na zabavu v auti ked cakas v zapchce, dufam ze budes mat cas si to uzit
JEDTE DO PRAVA
OT:
Blue isiel ku mne ma pozriet ked ze som na PN-ke a a navigacia mu hovorila, teda lepsie povedane nehovoril aze ma odbocit tak kde mal odbocit. nase slovensko je sitovo spravene
Nejde mi to otevřít, v přehrávači mi to hlásí že File not found čím pak by to mohlo být že by nějaké kodeky? Kdepak je sebrat? Děkuji za pomoc a příp. odkaz
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Badger píše:Nejde mi to otevřít, v přehrávači mi to hlásí že File not found čím pak by to mohlo být že by nějaké kodeky? Kdepak je sebrat? Děkuji za pomoc a příp. odkaz
Badger píše:Nejde mi to otevřít, v přehrávači mi to hlásí že File not found čím pak by to mohlo být že by nějaké kodeky? Kdepak je sebrat? Děkuji za pomoc a příp. odkaz
pokud mas XP nemel by byt problem.
Mám, ale nejde mi to
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Tak už jsem to konečně rozchodil a zkoukl, fajn věcička