jj, to je dobré řešení. Mi se nepovedlo rozumně vyviklat to malé kolínko na tu hadičku, ale pokud se ti to povedlo, tak super!Badger píše:Jen jsem jinam umístil nějaké to čidlo a to přímo do toho gumového kolena do díry, která tam zbyla po odstranění nějaké té trubičky z origi airboxuJeště jednou díky!!!
Nová přední světla + blinkry
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Přešně tak, šlo to lehce a díra jen nepatrně větší jak to čidloOndras píše:jj, to je dobré řešení. Mi se nepovedlo rozumně vyviklat to malé kolínko na tu hadičku, ale pokud se ti to povedlo, tak super!Badger píše:Jen jsem jinam umístil nějaké to čidlo a to přímo do toho gumového kolena do díry, která tam zbyla po odstranění nějaké té trubičky z origi airboxuJeště jednou díky!!!

Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje 

Zaznamenej, ale kolik vyjde pošta by mě zajímalo?Badger píše:Jasně celý komplet - což znamená 2ks přední + 2ks bočníRobert píše:Ještě bych měl otázku... ty komplet bílý blinkry za 400,- máš na mysli vč. bočních? Jestli ano, měl bych zájemPokud by jsi je chtěl sehnat, tak je to určitě možné jen je potřeba počkat až bude více zájemců, protože je to posílané z Polska, tak aby se nám vyplatilo poštovné! Mám si tě tedy zaznamenat na komplet bílé blinkry, ju?
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá, počítám s TebouRobert píše:Zaznamenej, ale kolik vyjde pošta by mě zajímalo?Badger píše:Jasně celý komplet - což znamená 2ks přední + 2ks bočníRobert píše:Ještě bych měl otázku... ty komplet bílý blinkry za 400,- máš na mysli vč. bočních? Jestli ano, měl bych zájemPokud by jsi je chtěl sehnat, tak je to určitě možné jen je potřeba počkat až bude více zájemců, protože je to posílané z Polska, tak aby se nám vyplatilo poštovné! Mám si tě tedy zaznamenat na komplet bílé blinkry, ju?

Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje 

Když je to 200,- za balík, tak to chce opravdu víc lidí, jinak to bude drahý a zbytečněBadger píše:Dobrá, počítám s TebouRobert píše:Zaznamenej, ale kolik vyjde pošta by mě zajímalo?Badger píše: Jasně celý komplet - což znamená 2ks přední + 2ks bočníPokud by jsi je chtěl sehnat, tak je to určitě možné jen je potřeba počkat až bude více zájemců, protože je to posílané z Polska, tak aby se nám vyplatilo poštovné! Mám si tě tedy zaznamenat na komplet bílé blinkry, ju?
Z Polska je to 200,-Kč za balík. Pokud to potom budu posílat po ČR, tak normální balík je myslím do 40,-Kč a za dobírku 80,-Kč.

- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Má někdo další zájem o bílé nebo kouřové komlpet přední a boční blinkry nebo přední světla???