Cenově mám představu tak okolo 10.000,- Kč. Můžete něco doporučit/nedoporučit z vlastní zkušenosti?
Kurňa, sám sebe překvapuji, co všechno píšu do Daewoo fóra

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tak to je masina ! Jednoznacna volbaSlam píše:Dnes ma podle me smysl jedine Sony DCR-SR90E, ale ta stoji dvojnasobek, co pozadujes... Takze bych pockal a setril...
Z vlastni zkusenosti mohu nedoporucit kazetu ci DVR medium a doporucit HDD jako jedine rozumne zaznamove medium...
Panasonic vypadá zajímavě. GS 35 se už neprodává, ale předpokládám (doufám), že současné modely nebudou horší. Když si čtu popis výrobce tak je všechno super, proto mě právě zajímají praktické zkušenosti těch, co ty kamery mají.Slavek píše:koukni na panasonica gs 17 a nebo gs 25 ale ta je trosku drazci nez 10t, ja mam gs 35 a maximalni spokojnost
Dík moc, to je naprosto vyčerpávající. Už s tím nebudu prudit v Daewoo fórumartin píše:koukni sem http://www.tvfreak.cz/modules.php?name= ... forum&f=40
Jo, jsem s ni spokojenej (poridil jsem ji rovnou i s orig. pouzdrem, nahr. baterii, stativem a nabijeckou). Kazdej, kdo ji videl a drzel, chvalil.Blue Lanos píše:Tak to je masina ! Jednoznacna volbaSlam píše:Dnes ma podle me smysl jedine Sony DCR-SR90E, ale ta stoji dvojnasobek, co pozadujes... Takze bych pockal a setril...
Z vlastni zkusenosti mohu nedoporucit kazetu ci DVR medium a doporucit HDD jako jedine rozumne zaznamove medium...
Asi máš pravdu, dneska už jsem toho přečetl spoustu a o trochu kvalitnějších amatérských kamerách se dá mluvit v relaci až okolo 20.000,-. A tolik do toho dát nechci. Jak seš spokojenej s tím Canonem?rimsy píše:No do 10 000,- je to v podstate jedno. pocitam, ze ti jde o system MiniDV. Kdysi jsem to resil, nakonec koupil Canon MV 800. Ony paramatry jsou v podstate stejny..resp. rozdily v teto tride absolutne nemas sanci poznat. Takze si kup co ti kapsa dovoli.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |