Vyklepání blatníku
Moderátor: Blue Lanos
Vyklepání blatníku
Ahoj,
mohl by mi prosím někdo poradit, kde a hlavně za kolik mi vyklepou blatník nad předním kolem? Jde jen o malé promáčknutí.
Díky moc Zdenka
mohl by mi prosím někdo poradit, kde a hlavně za kolik mi vyklepou blatník nad předním kolem? Jde jen o malé promáčknutí.
Díky moc Zdenka
- Reklama
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to jen malé promáčknutí a lak není poškozený, tak by to mělo jít bez poškození laku...mimochodem takhle jsem si jednou spravil důlek na blatníku na Racerovi...prostě jsem do toho zevnitř bouchl gumovým kladivem a bylo to v pohodě 

'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
uff, tak to je ina cena, nebol by lacnejsi novy blatnik + lak? Ja mam po byvalom majitelovi tiez toto iste ako Zdenka, ani to neni nejak vidiet. Chcel som to vyklepat, ale zistil som, ze sa tam akosi nedostanemmrk píše:mal som premacknuty blatnik nad kolesom, ale bol tam aj prasknuty a odlupnuty lak, bolo to trosku viac premacknute ale ziadna vazna vec, cena: 4300sk ak sa nemylim aj s nalakovanim komplet blatnika metalizou.

(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
videl som na zahranicnej stanici ako sa robi vyklepavanie blatnika.Je to pripravok ako rucka a na obydvoch koncoch ma nasavky ako maju tienitka na okna aut predavaju sa v tescu a vsrede ma nejaky podobny ale nadtavitelny umely ten tocil a plech sa vyrovnal na povodne miesto stalo to 49 eur.Viem ze to nejaka firma robi v skalici konkretne tlakom hlavne pri dobiti auta krupamy.Ale je to dost drahe ked robia cele auto no o polovicu lacnejsie ako pri gitovani a lakovani
Daewoo Lanos 1,5 SE zelena metaliza 4 dverovi,hmlove svetla,klima,4xelek.okna / v minulosti /
Škoda ROOMSTER 1,2 HTP 51kW Modrá oceán Výbava Style MR 2007
LPG sekvenčné vstrekovanie Lovato
Škoda ROOMSTER 1,2 HTP 51kW Modrá oceán Výbava Style MR 2007
LPG sekvenčné vstrekovanie Lovato
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
ja mam taakle promacklou kapotu na nekolika mistech lak neni poskozeny ale kdyz auto se umeje tak je to videt, a vubec nepremyslim nad tim ze bych to vyklepaval za pervi neni tam dostup je tam vystuha a za druhy na rychlost auta to nema vliv zak na to kaslu
, ale vypada to jako by na kapotu spadnul strom, jednou mi spadnul strom na forda a mel sem neco podobnyho akorat ze to polozil na strechu

Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
Pojdem vyklepat ten blatnik, uz ma to dost zerie, lame sa na tom svetlo, takze je to vidiet, vyzera to akoby ma niekto skopol futbalovou loptou z cesty.
Cize, musim dat dolu blatnik, pozeral som to, nemal by v tom byt ziadny hacik,
ale keby niekoho napadli nejake problemy s tym spojene, moze napisat ...
Cize, musim dat dolu blatnik, pozeral som to, nemal by v tom byt ziadny hacik,

(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan