Moravsko-Slezský minisraz HRABYNĚ 5.7.2006
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul
- Miroslav Wróbel
- Kontaktovat uživatele:
FOTO MIREK

Naposledy upravil(a) Miroslav Wróbel dne čtv črc 06, 2006 21:03, celkem upraveno 2 x.

Hyundai Accent 1,3  12V

- Reklama
- Miroslav Wróbel
- Kontaktovat uživatele:

Naposledy upravil(a) Miroslav Wróbel dne čtv črc 06, 2006 21:04, celkem upraveno 2 x.

Hyundai Accent 1,3  12V

- Miroslav Wróbel
- Kontaktovat uživatele:

Naposledy upravil(a) Miroslav Wróbel dne čtv črc 06, 2006 21:05, celkem upraveno 2 x.

Hyundai Accent 1,3  12V

- Miroslav Wróbel
- Kontaktovat uživatele:
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Určitě moc pěkný a pohodový sraz jak naznačují skvělé fotky!!!   

Příště se už snad taky zúčastníme

Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje 

moravskoslezsky sraz v hrabyni
Ahoj,zdravým všechny učastníky tohoto srazu!  Bylo to moc fajn odpoledne a jsem rád že jsem vás mohl poznat.Hodně se mi líbyla nexie od IVETKY
 Bylo to moc fajn odpoledne a jsem rád že jsem vás mohl poznat.Hodně se mi líbyla nexie od IVETKY  a pak ještě Ondruv MATISEK
  a pak ještě Ondruv MATISEK  .Doufám,že si to zase někdy zopáknem.A Mipo ty se nezapomen ozvat,až bude nějáká akce u vás
 .Doufám,že si to zase někdy zopáknem.A Mipo ty se nezapomen ozvat,až bude nějáká akce u vás  .Čau,čau.
 .Čau,čau.

Bylo to moc fajn odpoledne a jsem rád že jsem vás mohl poznat.Hodně se mi líbyla nexie od IVETKY
 Bylo to moc fajn odpoledne a jsem rád že jsem vás mohl poznat.Hodně se mi líbyla nexie od IVETKY  a pak ještě Ondruv MATISEK
  a pak ještě Ondruv MATISEK  .Doufám,že si to zase někdy zopáknem.A Mipo ty se nezapomen ozvat,až bude nějáká akce u vás
 .Doufám,že si to zase někdy zopáknem.A Mipo ty se nezapomen ozvat,až bude nějáká akce u vás  .Čau,čau.
 .Čau,čau.Zlatý Matízek SE,r.v.99,ofuky oken,kouřové blinkry,kšilt a palubka v laku,výfuk ulter sport,Al.kola ALESSIO a dálší cipárny

Re: moravskoslezsky sraz v hrabyni
Jasně, šéfe:-)ALF píše:A Mipo ty se nezapomen ozvat,až bude nějáká akce u vás :P .Čau,čau.
Re: moravskoslezsky sraz v hrabyni
ALF píše:Ahoj,zdravým všechny učastníky tohoto srazu!Bylo to moc fajn odpoledne a jsem rád že jsem vás mohl poznat.Hodně se mi líbyla nexie od IVETKY
a pak ještě Ondruv MATISEK
.Doufám,že si to zase někdy zopáknem.A Mipo ty se nezapomen ozvat,až bude nějáká akce u vás
.Čau,čau.
Alfíku, díky za pochvalu-to potěší.
 Taky bych uvítala podobná setkání častěji. Mluvilo se tam o nějakém podzimním srazu na Slovensku, tak doufejme že to vyjde. Jinak přeji všem příjemné dovolené a léto bez nehod!
  Taky bych uvítala podobná setkání častěji. Mluvilo se tam o nějakém podzimním srazu na Slovensku, tak doufejme že to vyjde. Jinak přeji všem příjemné dovolené a léto bez nehod!