Moderátor: Blue Lanos
Blue, hore hlavu, mna caka to iste, ale na vsetkych styrochBlue Lanos píše:Uz vieme cim to je!! Vcera som to peberal s JRD cez icq a poslal mi foto tlmica ako by to maló vyzerat. V kruzku vidite, ze sedlo pruziny prednej napravy (taky plastovy poharik) mam ja nizsie a prekryva piest tlmica a je tiez troska vyoseny a pri to zmienovanom prepruzeni to srkra.
Asi sa vekom odlomili zacvakavacie koliky ako pisal JRD a trocha sa to zosunuloTeraz bude nasledovat kupa noveho a rozmontovanie tlmica
![]()
tak a mam zase o zabavu a financie postarane
![]()
ano ano, dostal som aj Tvoju sukromnu spravu davnejsieJRD McLAREN píše:..aaaa vidim ze moja "fotodokumentacia" maa uspech ..
..TO orgi...
..co sa chystash nenit tlmice..??
Blue, ja mam 13ky a skor som sa zamyslal nad bratislavskymi cestami a vsetkymi vymolmi (casto chodim na zahorie po dedinkach, tam je to strasne)... a tam sa olejove mozu vysantit.. zase na dlhsie cesty plne zalozeny musia byt tie plynove super.Blue Lanos píše:diik orgilen ma stve ze tie tlmice nemaju ani rok a uz musim otvarat jeden z nich (teda ta demanotaz a oprava):evil:
jo a k tomu komfortuje pravda, ze auto ti trosicka stvrdne ale pokial nebude spekulovat s 15" kolesami a nechas povodne tak to nie je na skodu nakolko lanos ma straasne makke pruzenie a uz pri nalozeni kufru to bolo na zemi. Teraz pri KYB to ani len nepoznas ze je nalozene. Nejde ani tak o rychlost ale o zmensene bocne naklananie aj pri pomalej jazde co si myslim, ze nena s komfortom nic spolocne
Ja bych zase ine ako GASowe nechcel
len gumy uz nikdy nedam take uzke
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |