V Autodíly Krč mají neoriginál za 1050kč.Je to dobrá cena?
Jo a podle fotky vypadá jak kdyby byl na pravou stranu auta,není to divný??!Já mám vejfuk vlevo....

Moderátor: Blue Lanos
Hele já si celkem dělal jen srandu.Tu rouru určitě zvládnu dát na správné místo =) a ta fotka mě jen na chvíli zmátla,pak sem pochopil že ta zkroucenější strana je konec...a pokud je to slušná cena,ta od neděle už nebudu jezdit jako dvoulitr a bavit celou ulici!Tomáš píše:To bude tím , že to delší s hákem je koncovka a ne to krátké jak si pravděpodobně myslíš , takže ho budeš mít tam kde má být a nemusíš řezat do nárazníku oblouček pro výfuk na druhé straně .![]()
![]()
Jinak cena je to dost dobrá , ale nech si to radši někde namontovat , ať ho fakt nedáš opačně , potřebuješ pak totiž i autogen![]()
![]()
To bylo celý ve srandě , jen jsem testoval , jestli se chytíš , ale nechápu ten návod od ss2men - nic svařený tam není ! střední a zadní díl k sobě ???? to jsem tam teda neměl . Podívej se taky v jakým stavu je ten žárovej kryt , je to dost blízko nádrže , tak ho tam určitě dej !!Albert_Hein píše:Hele já si celkem dělal jen srandu.Tu rouru určitě zvládnu dát na správné místo =) a ta fotka mě jen na chvíli zmátla,pak sem pochopil že ta zkroucenější strana je konec...a pokud je to slušná cena,ta od neděle už nebudu jezdit jako dvoulitr a bavit celou ulici!Tomáš píše:To bude tím , že to delší s hákem je koncovka a ne to krátké jak si pravděpodobně myslíš , takže ho budeš mít tam kde má být a nemusíš řezat do nárazníku oblouček pro výfuk na druhé straně .![]()
![]()
Jinak cena je to dost dobrá , ale nech si to radši někde namontovat , ať ho fakt nedáš opačně , potřebuješ pak totiž i autogen![]()
![]()
Tak ten plechovej kryt upad ve Waršavě - Sadybě....já nevěděl že to tam musí bejtTomáš píše:To bylo celý ve srandě , jen jsem testoval , jestli se chytíš , ale nechápu ten návod od ss2men - nic svařený tam není ! střední a zadní díl k sobě ???? to jsem tam teda neměl . Podívej se taky v jakým stavu je ten žárovej kryt , je to dost blízko nádrže , tak ho tam určitě dej !!Albert_Hein píše:Hele já si celkem dělal jen srandu.Tu rouru určitě zvládnu dát na správné místo =) a ta fotka mě jen na chvíli zmátla,pak sem pochopil že ta zkroucenější strana je konec...a pokud je to slušná cena,ta od neděle už nebudu jezdit jako dvoulitr a bavit celou ulici!Tomáš píše:To bude tím , že to delší s hákem je koncovka a ne to krátké jak si pravděpodobně myslíš , takže ho budeš mít tam kde má být a nemusíš řezat do nárazníku oblouček pro výfuk na druhé straně .![]()
![]()
![]()
Na ten jsem se taky ptal a zřejmě je to celý díl včetně katu a byl by asi pěkně mastný, prý kolem 10tis.michal.vrzak píše:No jo, ale co ten díl co vede ke katalyzátoru z válců? Ten je taky někde k sehnání?
Neskutečně mě serou ty vaše naladěné výfuky,hlavně po městě,když jedeš s kočárkem a spící ditě v něm.Policajty na Vás. Jako kdyby toho kraválu bylo na ulici málo.!!!!!:lol:Badger píše:Jsem teď vyměňoval střední a koncový díl výfuku. Střední je standardní neoriginální á 1500,-Kč a zadní jsem koupil sportovní Ulter Sport á 2500,-Kč a rozhodně se to vyplatilo ( zvuk pomalu jako V6)!!!
![]()
Tento výfuk na Matize je hodně decentní, pokud jedeš normálně tak není skoro nic slyšet, jen když se vytočí tak potom trochu brmbá, ale i to je v pohodě!!!Bergman píše:Neskutečně mě serou ty vaše naladěné výfuky,hlavně po městě,když jedeš s kočárkem a spící ditě v něm.Policajty na Vás. Jako kdyby toho kraválu bylo na ulici málo.!!!!!:lol:Badger píše:Jsem teď vyměňoval střední a koncový díl výfuku. Střední je standardní neoriginální á 1500,-Kč a zadní jsem koupil sportovní Ulter Sport á 2500,-Kč a rozhodně se to vyplatilo ( zvuk pomalu jako V6)!!!
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |