Teď je to tu pár dní trochu teplejší včera na sluníčku 40
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Nechce se tomu ani věřit, ale u nás je taky teplo. Včera po obědě 30,4 a teď je na teploměru 32,2 ve stínu. Začíná se ale zatahovat a doufám, že krátce sprchne a ochladí se, protože já blb se zase nechal ukecat na odpolední tenis. Už jsem byl v sobotu a v neděli, ale to bylo jen něco přes 28. Škoda, že se na kurtech nesmí kouřit - po každém setu bych si "puknul". Takhle dvě hodiny abstinuju
Na to že jsi na horách, tak hodně slušný až možná nechutný, co???!!!
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
Právě 22:55h a na teploměru pořád 25 v tom se nedá ani pořádně spát
Nooo, tak to už je hnus v bledě růžovým u nás teď začala bouřka, ale jen blesky a hromy a déšť nikde
nam v praci nejde klimatizace, makame v barevnych podminkach v kanclu 31, na dilne 34
kdyz sem doma tak se prevazne zdrzuju jen v obivaku tam mam totiz 18,
v jinych pokojich nemam klimatizaci ucet za elektryku bude asi mestnej
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Slavek píše:nam v praci nejde klimatizace, makame v barevnych podminkach v kanclu 31, na dilne 34
Jo, tak to pan Nostic nebyl žádnej blbec a postavil si na Malý Straně palác s metr silnýma kamennýma zdma, takže mám v kanclu příjemných 22, i když je za oknem o 12 víc .