Moderátor: Blue Lanos
Znáš to s tím jak se tonoucí stébla chytá. Nikdo mi zatím nebyl schopnej říct v čem je určitě problém a jedna z úvah byla že by to mohlo bejt způsobený slabým tlakem. No a jelikož sem klimu stejně i podle tebe potřeboval doplnit a napustit barvou abych věděl kde mi to případně utíká, tak mě napadlo zabít dvě mouchy jednou ranou a udělat asi to jediný co se dá udělat bez toho abych do toho teď navrážel tisíce do opravy kompresoru, výměny chladiče atd.......tobě to nepřijde logický?palikx píše:zmatenej jak lesni vcela.
ano nam to ukazalo nizsi tlak ale ten se ridi teplotou venku ,motoru a kdovi cim jeste.mnozstvi chladiva ja nezjistim.a uprime sem si nemyslel ze by to bylo tim co ti rekli v servisu.asi mame pravdu bude to lozisko nebo neco jineho v kompresoru.myslel jsem ze si rikal ze to nechas byt a uvidis az to prestane spinat ze se vynda kompresor a necha ze zkontrolovat.ale asi jsi vymyslel neco jinehouvidis co to udela.
Technik v servisu mi řek že náplně v klimě jsou tak na 3-4 roky, v lepších autech 5..........chlaďař zase že záleží jak to těsní, kde to jezdilo a jak atd....že se to takhle nedá přímo říct. Ty u toho svýho víš stoprocentně že to doplňovaný nemáš, já u toho svýho asi taky ne. Ale přišlo mi divný že mi řek že to mám plný když sám vím že minulou zimu mi klima sepla při minus desíti a já tím odmrazoval okna a letos pokud nebylo aspoň plus 5 tak ani houbyBlue Lanos píše:...no to je presne aj moja otazkaAj mne to ukazxovalo tlak "len" 333 kPa ale ked som s tym bol pred mesiacom u chladiara tak to napojil na pristroje a koukal na mna jak z jara ze co chcem s tym robit, ked je v tom tlak jak svina
Bolo tam chladiva a chladiva + oleja takze mi tam nic nedal a hovoril pokial vsetko ide nech do toho nerypem.
To iste pisal aj Vado ze pokial to ide moc sa s tym neoplati laborovat a tlakovat to naplno. Predsa len ten chladic ma 8 rokov a uz nemusi vytrimat full press a moze niekde poddat.
Tak ja to ted neresim chladi to i ked by to nemuselo smrdietdezinfekcia je asi nevyhnutna
jasne palipalikx píše:jo vim co jsi mel za tlak.podle knizky by mel byt tlak od 200 do 600.to cidlo taky nemusi merit presne ale asi by melo.zjistim jeste jednou presne ty tlaky a teploty.ale kdyz klimatizer rek ze dobry tak asi dobry.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |