Moderátor: Blue Lanos
Zatím jsem neměl tu čest se jich optat. Každopádně budu dávat na placku pod SPZ a zřejmě do dolních rohů nárazníku červenou reflexní fólii, aby tam byl alespoň nějaký náznak červených odrazekmilosh píše:A co na to policie?
Myslím, že to nebude ani třeba. Plánuju už úpravy - místo 2 vláknových žárovek příjdou LED "žárovky", dále budou LEDky v prostoru pod odrzakou, takže mi bude svítit celá horní půlka lamp. Do couvačky a mlhovky můžu prásknout strobáče, to bude superKrtek píše:Takže Ondrášu, jezdi furt s nohou na brzdě a blikej trvale všema čtyřma a máš nejhezčího Matesa u nás
No jo. To jsem doted fakt přehlížel. Nárazníky udělaj na Matesovi 100% designovej bonus.shaman píše:Mně se ty zadní teda líbí moc, akorát jedna věc mi na Ondrově autě stále příliš vadí - NECH PROBOHA NASTŘÍKAT NÁRAZNÍKY!!! To auto je pěkně udělaný a tohle tomu fakt šíleně chybí..
osobne bych taky volil jinou barvu, nicmene zavrhnout to v objektivnim meritku je imho trosku rasismus - ve vysledku je o celkovy dojem a to si myslim, ze je v poho, diskutabilni jsou myslim spis ty zadni svitilny, zlate zadni svetla u seatu altea v serii - vse v jednom a elegantne diodyPavelD píše:Na mě je to moc syrový, připomíná mi to sklenici na kompot. všechny kryty by mohly být tmavší, v předních světlech bych místo těch bílých plastů dal černé. Ale za ty peníze - pokus dobrej.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |