Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
Protože se za jízdy blbě "típe". Já když jedu, tak taky vyhazuju z okna, ale dávám si bacha, aby za mnou nikdo nejel a pokud ano, tak v dostatečné vzdálenosti. Taky nesnáším, když nějakej magor odhodí vajgla a popel mám najednou na předním skle a žhavej "motor" na stěrači.Jenda píše:Jo, to mě takhle vletěl oknem vajgl z auta přede mnou, neuvěřitelné. Ten vztek, co jsem na to prase přede mnou měl za to, že vyhazuje nedopalky z okna, byl tedy ohromný. Bohužel/bohudík na mé blikání a gestikulace nezastavil...
Jako nekuřák nechápu, proč se všude musí povalovat vajgly, i když je popelník (koš na ulici) na dosah, v každém autě je popelník, tak proč ho kuřáci nepoužívají i na ty vajgly?
k chladiči?petrm píše:Ten obsah stačí jelikož ten sprej dělá pěnu skoro jako montážní pěna tou hadičkou ho nastříkáš co nejblíže chladiči klimatizace a pak při zapnutý klimě a za běhu aby si to nasálo při maximálně puštěným ventilátoru to ještě pouštíš znovu je to jednoduchý jen ta cena by mohla být o nějakou tu korunu nižší
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |