bola doba ked som mal peknu vahu okolo 92 kilo, pri mojej vyske 180cm a mojej postave to bolo velmi dobre pretoze ja mam tazke kosti
a teraz ma skaredych 114 kilo, za dva tyzdne pribrat ale 7 kilo je straaaaasne vela. a pritom sa nic nezmenilo co sa strravy tyka, dokonca sa viac pohybujem ako ked som fajcil a ajhla kilecka pribudaju.
dalsou chybou je je uz nesportujem ako kedysi, 3 - 4 krat v tyzdni som posiloval, k tomu cyklistika do posilovne som to mal 5 kilometrov a potom som si este pred dvoma rokmi kupil kolieskove korcule. a to som chodieval sa korculovat este ked som prisiel s poobednej smeny domov okolo 10,30 takl do polnoci na korculiach po dedinkach, raz za cas sme sa vybrali cez vikend na korculiach takych 30 kilometrov po dedinach. odkedy nepracujem vo vyrobe manualne len priberam, ale kedze byvam v praci niekedy dost dlho tak v podstate ani nemam kedy.
vela mojho volneho casu zaberaju weby ktore robim. uz sme s Blue Lanosom mali debatu o tom ze aspon kazdy vikend by sme mali sit na nejaku turistiku po nasich okolityach horach, mame tu velke mnozstvo turistickych chodnikov taklze to problem nieje.
musim zacat cosi s tou vahou robit lebo toto uz je neprijatelne, citim sa podstatne horsie ako ked som vazil o 20 kilo menej, strasne ma bolievaju nohy atd atd
ale teraz mi rastie len brucho a priberam v tvari.
zrovna vcera mi hovorili baby u nas v robote ze som akosi pribral tak som im na to povedal ze pod velkou horou velky medved byva